Kıvanç Tatlıtuğ’u solladı! Alacağı bölüm başı ücretle Türkiye'nin en pahalı oyuncusu oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Kıvanç Tatlıtuğ’u solladı! Alacağı bölüm başı ücretle Türkiye'nin en pahalı oyuncusu oldu

MEDYA Haberleri  / Haber Merkezi

'Gaddar' dizisiyle televizyon ekranlarına dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy’un bölüm başı alacağı ücret belli oldu. Ulusoy, yaptığı anlaşmayla Türkiye’nin en pahalı oyuncusu oldu.

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, uzun zaman merakla beklenen ‘Gaddar’ dizisiyle televizyon ekranlarına dönüyor. Bölüm başı alacağı ücrete zam yapan Ulusoy, anlaştığı rakamla dudak uçuklatıyor. 

GADDAR’DA LEVENT ROLÜNÜ CANLANDIRACAK

Son dönemde projeden projeye koşan ve yoğun bir iş temposu bulunan Çağatay Ulusoy’un yeni adresi belli oldu. Son 2 yılda Terzi ve Kübra dizileriyle Centilmen filminde başrol oynayan Ulusoy, ‘Gaddar’ dizisiyle anlaşmaya vardı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; ünlü oyuncu, Ay Yapım’ın merakla beklenen yeni dizisi Gaddar’da Levent rolünü canlandıracak. Fox TV için hazırlıkları süren diziyi Hürer Ebeoğlu yazıyor. Sinan Öztürk’ün yöneteceği dizide dizinin başrol kadın yıldızı Aydan’la ilgili henüz karar verilmedi. Dizinin netleşen oyuncuları arasında Fatih Berk Şahin yer alıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ’u solladı! Alacağı bölüm başı ücretle Türkiye'nin en pahalı oyuncusu oldu

KIVANÇ TATLITUĞ’U GEÇTİ

Geçmişte Netflix’in anlaşma yaptığı ilk Türk star olarak adından söz ettiren, yurt dışı satışı en çok olan oyuncuların başında da gelen Çağatay Ulusoy, rekor kırdı. Ünlü oyuncu şimdiye kadar bölüm başına alınan en yüksek ücrete imza attı. Başarılı oyuncunun eline bölüm başına 2 milyonu aşan bir ücret geçecek. Böylece Çağatay Ulusoy, Aile dizisiyle 1,5 milyona anlaşan Kıvanç Tatlutuğ’u aldığı ücrette geçmiş oldu.

GADDAR DİZİSİ KONUSU

Dizide sevdiği kadını ve ailesini geride bırakıp askere giden Levent’in dönüşte hiç beklemediği olayların içinde kendisini bulması sonucu adeta bir gaddara dönüşmesini ekrana taşıyacak. Öte yandan dizinin müziği olarak geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden usta sanatçı Erkin Koray’ın ‘Gaddar’ şarkısı kullanılacak.

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...