Acun Ilıcalı tarih verdi: Beyaz Show geri dönüyor

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Acun Ilıcalı tarih verdi: Beyaz Show geri dönüyor

MEDYA Haberleri  / Haber Merkezi

Beyazıt Öztürk’ün sunduğu Cuma gecelerinin vazgeçilmez programı Beyaz Show geri dönüyor. Acun Ilıcalı müjdeyi tarih vererek duyurdu.

Bir döneme damga vuran ve ekran klasiği haline gelen Beyaz Show yeniden izleyici ile buluşuyor. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, sevilen programla ilgili izleyicileri heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu. 

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı Beyaz Show, ilk bölümüyle 6 Aralık 1996’da ekranlara gelmişti. Kanal D’de yayınlanan program 2000 yılının Eylül ayında Star TV’ye geçmişti. Öztürk’ün Hüsmen Dayı, Psikopat, Şarkılarla Yaşayan Adam gibi skeçlerinin olduğu Show çok seviliyordu. 

ACUN ILICALI: BEYAZIT ÖZTÜRK YILBAŞINDA AKILLARI ALACAK BİR BEYAZ SHOW YAPACAK

22 yıl yayınlandıktan sonra 2018'de yayın hayatı son bulan Beyaz Show’un geri döneceğine dair müjdeli haberi TV8’in patronu Acun Ilıcalı duyurdu. Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programına konuk olan Ilıcalı, programda sevilen gelişmeyi paylaştı. 

“Bu ülkenin Beyaz Show'a ihtiyacı var!” diyen ünlü televizyoncu Beyaz Show’un yılbaşında ekranlara geleceğini söyledi.

Candaş Tolga Işık’ın “Beyaz Show olacak mı?” sorusuna Ilıcalı, şu cevabı verdi:

“Büyük geliyoruz. Beyaz Show yılbaşında olacak. Sevgili Beyazıt benim televizyon dünyasında en takdir ettiğim insanlardan biri. Hem kalbine hem de işine çok büyük hayranlığım var. Yılbaşında akılları alacak bir Beyaz Show yapacak. Ben de öyle heyecanlıyım ki… Türk televizyonlarının en iyi şovmeni. Yılbaşı gecesi bence nefes almadan izleyeceğiz. Onu arada yapması için sıkıştır. Bu ülkenin Beyaz Show'a ihtiyacı var. Televizyon dünyasındaki anılarıma baktığım zaman onların içinde hep bir Beyaz Show var.”

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...