Acun Ilıcalı işine son vermişti… Survivor Ekstra sunucusu Semih Öztürk eşi ile boşanıyor mu?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Acun Ilıcalı işine son vermişti… Survivor Ekstra sunucusu Semih Öztürk eşi ile boşanıyor mu?

MAGAZİN Haberleri

Survivor Eksta sunucusu Semih Öztürk, eşinin paylaşımı nedeniyle işinden olmuştu. Acun Ilıcalı, ünlü sunucunun işine son vermişti. Semih Öztürk ile eşi Kurretülayn Matur'un evliliklerinin sallantıda olduğu iddia edildi. İkilinin boşanacağı söylentiler arasında yer alırken, Matur'un son paylaşımı, kafaları karıştırdı.

Survivor’a katılıp Türkiye'nin tanıdığı bir isim haline gelen Semih Öztürk, Ütopya yarışmasında tanıştığı Kurretülayn Matur ile nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz aylarda eşinin paylaşımı nedeniyle işinden olan Semih Öztürk ile Kurretülayn Matur'un evliliklerinde kriz olduğu iddia edildi.

EVLİLİKTE KRİZ ÇIKTI

Çift, 2014 yılında Ütopya programına katılmış, burada başlayan arkadaşlıkları birlikteliğe dönüşmüştü. İkili, 2020 yılında dünya evine girmişti. Öztürk ile Matur’un fikir ayrılıkları yaşadığı ve boşanma arifesinde olduğu iddia edildi.

Bir süredir yan yana görüntü vermeyen ikiliden Kurretülayn Matur’un, Instagram paylaşımı kafaları karıştırdı. Matur, Nietzche'nin ''Evlilikler aşkın olmamasından değil, arkadaşlığın olmamasından biter. Bir evlilik yaparken kendimize şu soruyu sormalıyız: Sonu yaşlılık olan o uzun yol boyunca bu insanla sohbet etmekten keyif alacağına inanıyor musun?'' sözünü paylaştı. Bu paylaşım boşanma iddialarını güçlendirdi.

Acun Ilıcalı işine son vermişti… Survivor Ekstra sunucusu Semih Öztürk eşi ile boşanıyor mu?Semih Öztürk ve eşi Kurretülayn Matur

SEMİH ÖZTÜRK TV8’DEN NEDEN AYRILDI?

Semih Öztürk, yıllar önce yayınlanan Göz6 yarışmasıyla ünlenmiş ve katıldığı yarışma programı Survivor ile adını duyurduktan sonra Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8’de yorumculuk yapmaya başlamıştı. Ancak Survivor Ekstra yorumcusu Semih Öztürk’ün eşi Kurretülayn Matur’un Twitter hesabından paylaştığı yazı sosyal medyada çok konuşulmuş, bu imalı paylaşım dolayısıyla Semih Öztürk’ün işine son verildiği iddia edilmişti.

Semih Öztürk’ün eşi Kurretülayn Matur, Twitter hesabından “Hayatımdaki herkesi affettim. Bir seni affedemedim” ifadelerini kullanmıştı. Bu paylaşımın Acun Ilıcalı’nın ölen arkadaşı Alpay Kazan için yazıldığı iddia edildi. Söz konusu olaylardan sonra Semih Öztürk’ün programa çıkmaması, ‘Acun Ilıcalı, Semih Öztürk’ün işine son verdi’ şeklinde yorumlanmıştı.

Semih Öztürk'ün eşinin Alpay Kazan paylaşımının Acun Ilıcalı'yı kızdırdığı iddiası gündeme gelmiş ancak birkaç konuya dair açıklama yapılmamıştı. Merak edilen konuya ilişkin Furkan Dede programda “Semih Öztürk bazı yaşanan özel sebeplerden ötürü bu sezonda bizimle birlikte olamayacak” şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...