Gönül Dağı dizisinde şaşırtan veda: Başrol oyuncusuyla yollar ayrılıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Gönül Dağı dizisinde şaşırtan veda: Başrol oyuncusuyla yollar ayrılıyor

MEDYA Haberleri  / Haber Merkezi

Cumartesi akşamları TRT1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisine ilk bölümden beri yer alan Ecem Özkaya’nın vedası damga vurmuştu. Sevilen yapımdan bir oyuncunun daha ayrılacağı öğrenildi.

Her bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen Gönül Dağı dizisinden izleyiciyi üzen bir haber geldi. Dizinin sevilen karakterinin ayrılacağı ortaya çıktı.

TRT1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı, reyting listelerinde üst sıralarda yer alıyor. Anadolu insanının sıcacık hikayelerini ekrana taşıyan dizide Berk Atan, Semih Ertürk, Yavuz Sepetçi, Ege Aydan gibi oyuncular yer alıyor. 

İlk bölümünden itibaren ilgiyle izlenen ve izleyiciyi içine çeken dizide yeni gelişmeler yaşanmaya devam ederken, başrol oyuncusunun veda edeceği bilgisi seyirciyi üzdü. 

116. BÖLÜMDEN SONRA OLMAYACAK

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın duyurduğu haberde; dizide Muammer rolünü üstlenen Ali Düşenkalkar’ın projeden ayrılacağı ortaya çıktı. Bir süredir diziye veda edeceği konuşulan ismin akıbeti belli oldu. 

İlk bölümden beri Gönül Dağı’nda oynayan Ali Düşenkalkar’ın 116. bölümde ekipten ayrılacağı netleşti. Ünlü oyuncunun yeni proje görüşmeleri de yapacağı öğrenildi. 

Gönül Dağı dizisinde şaşırtan veda: Başrol oyuncusuyla yollar ayrılıyor

ALİ DÜŞENKALKAR KİMDİR?

1961 Kıbrıs doğumlu. 1983 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’ndan mezun oldu. Eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda görev almaya başladı. Yaklaşık 38 oyunda görev alan isim, yönetmen ve yardımcı yönetmenlik de yaptı. Yaklaşık beş bin saat film, dizi film ve çizgi film; arkası yarın radyo tiyatrosu ve belgesel seslendirdi. 

Birçok tiyatronun yanı sıra Kaç Para Kaç , Baba Evi, İstanbul Kanatlarımın Altında Mavi Sürgün, Yaz Evi gibi başarılı yapımlarda da rol aldı. 

2005 yılında Ankara Film Festivali’nde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü aldı. Yine aynı yıl Nümberg Film Festivali’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görüldü.

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...