CHP'den Başbakan Erdoğan hakkında suç duyurusu

/ Kaynak: DHA
CHP'den Başbakan Erdoğan hakkında suç duyurusu

Politika Haberleri  / DHA

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında suç duyurusunda bulundu.

Bugün öğle saatlerinde Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na gelen CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve diğer tüm sorumlu yetkililer hakkında suç duyurusunda bulundu.


Tanal suç duyurusu dilekçesinde, Başbakan Erdoğan ve diğer tüm sorumlu yetkililerin "Suçu bildirmeme", "Kamu görevlisinin suçu bildirmemesi", "Sağlık mesleği mensuplarının suçu bildirmemesi", "Suç delillerini yok etme, gizleme veya değiştirme", "Suçluyu kayırma", "Yabancı devlet aleyhine asker toplama" ve "Silah sağlama" suçlarından soruşturulmasını istedi.


SUÇ DUYURUSU DİLEKÇESİNİ KALEME VERDİ


Suç duyurusundan sonra bir açıklama yapan Tanal, "Başbakan'la ilgili şikayet olayını, havale olayına başsavcı vekili bakıyor. Başsavcı vekillerine gittim, hiçbir başsavcı vekili yerinde yoktu. En sonunda başsavcıyı aradılar ve kaleme kaydettiler. Evet savcı havalesi yok ama kayıt kalem numarası var. Bu dilekçeyi havale edecek olan ne başsavcı var ne başsavcı vekilleri var. Kaleme kayıt ettiler. Herhalde kaleme kayıt olduğu için zaten kaybolmaz" dedi.
Politika
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...