Davutoğlu: Pensilvanya'dan talimat aldılar

Davutoğlu: Pensilvanya'dan talimat aldılar

Politika Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti Gümüşhane mitinginde halka seslendi, burada önemli açıklamalarda bulundu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu paralel yapının tahliye oyunuyla ilgili ilk kez konuştu.

Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları:Gümüşhane'de hizmet ve Allah aşkı var. Gümüşhane'nin yer altı kadar zengin üstündeki insan cevherini seviyoruz. Gümüşhane hep demokrasi dedi bizim arkamızda durdu. Aziz Gümüşhane birlikte yürümeye var mısın? Söyle Gümüşhane söyle var mısın? (Varız sesleri yükseliyor)

HDP ve CHP DİYANET'İ KALDIRACAĞIZ DİYOR

Tarihin kavşak noktaları vardır. Millet imtihan edilir? Milletle hareket eden liderler vardır. Milletle yola çıkanlar mutlaka başarılı olur. Dini, diyaneti kaldıracağız diyenler sandığa gömülür. HDP de CHP de diyaneti kaldıracağız diyor. Gümüşhane bunlara izin verir misiniz? Buna göz yumar mısınız?

HALKIN DİNİNİ SÖMÜREN PARALEL ÇETE DEVREYE SOKULDU

Vandallar İstanbul, İzmir sokaklarını yıktılar, yaktılar. Gümüşhane'ye yaklaşabildiler mi? Siz palavracılara meydanı bırakmadınız. Baktılar olmadı. 17-25 Aralık'ta halkın dini duygularını sömüren, himmet alan paralel çeteyi harekete geçirdiler. Bizi durduramadılar. Siz bunlara izin verir misiniz? İzin vermediniz.

"DÜN DARBE YAPMAYA KALKIŞTILAR"

Dün biz Erzurum'dan bismillah dedik. Şerler def ola dedik ya, hemen şer kendini gösterecek. Dün birden, yargıda bir darbe yapmaya kalkıştılar. Yetkili olmayan bir mahkeme, asliye hukuk mahkemesi yetkili olmadığı halde, yasaların dışına çıkarak, tutuklularla ilgili tahliye kararı aldı. Yetkin yok, yasal hiçbir zemini yok. Niye bunu yapıyorlar biliyor musunuz? Hala şunu demeye çalışıyorlar, biz buradayız, hala güçlüyüz.Ben de ona sesleniyorum, devlet olarak millet olarak biz de buradayız. Meydanı size bırakmayız. Meydanı pensilvanya'dan gelen talimatla hareket eden hakimlere savcılara bırakmayız.

"BİR HAFTA ÖNCE TALİMAT GELDİ"

Bir hafta önce talimat aldılar. Bizde kayıtları var. Hapishaneden çıkartsınlar gibi bir talimat. İşte biz bunun gibi yargıyı yönetmeye kalkışanlara karşı, yargının tam bağımsızlığı dedik. Birileri bizi yanlış anladı. Eğer birisi size şöyle yada böyle yap diye mesaj gönderirse, o sese kulak verirseniz, adalete yargıya ihanet etmiş olursunuz. Vicdanınızla karar vereceksiniz. Arkanızda bu millet, arkanızda hükümetler her zaman olacak.

Biz, Türkiye çapınca 757 hastane, 1737 ilk basamak sağlık merkezi inşa ettik.Kılıçdaroğlu sahillerde, kumsalda dolaşsın. Gelirse buraya, onu Sadak Barajı'na bir götürün.Zigara Tüneli'ni açacağız. Türkiye'nin ikinci büyük tüneli olacak. Erzincan'dan Gümüşhane'ye hızlı tren getireceğiz.

Kılıçdaroğlu ''Çok para var'' diyor. Çünkü AK Parti 12 yılda hazineyi doldurdu.Kılıçdaroğlu'nun her şeyi yalan. Dünyada gelir dağılımını en iyi düzelten ülkeyiz

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...