'Türkiye eski günlere dönmeli'

/ Kaynak: İHA
'Türkiye eski günlere dönmeli'

Politika Haberleri  / İHA

AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Nuri Elibol, Türkiye'nin eski günlere dönmemesi gerektiğini söyledi.

Seçim çalışmaları çerçevesinde Yenimahalle Batıkent'te vatandaşlarla ev toplantısında bir araya gelen AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Nuri Elibol, 7 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekerek, herkesin sağduyulu bir şekilde sandığa giderek Türkiye için oy kullanmasını istedi.
AK Parti'nin Türkiye'de çok önemli işler yaptığını, 7 Haziran seçimlerinden sonra da kalan işlere devam edileceğini kaydeden Elibol, AK Parti'den önce Türkiye'nin durumuna dikkat çekerek, "Bu ülke eski günlere dönmemeli" dedi.
Terör sorunu ve çözüm sürecine ilişkin açıklamalarda bulunan ve merak edilen sorulara cevap veren Elibol, "Ortalıkta bir dedikodu dolaşıyor, 'bunlar Doğu ve Güneydoğu'yu verdiler, Öcalan'ı serbest bırakacaklar' deniliyor. Vatan kimsenin satabileceği bir şey değil, bir çakıl taşımızı bile vermedik. Bizim kimseye verecek bir karış toprağımız yok. 40 bin insanın ölümüne neden olan caniyi de oradan çıkartmaya kimsenin hakkı yok. Bunların hepsi palavra. MHP Lideri kendi oylarını muhafaza etmek için bu dedikoduları yayıyor" diye konuştu.
"Vatan savunması elzemse, başka çare yoksa, son yol olarak hepimiz şehit olmaya hazırız. Ama başka çareler varsa onlar denenmeli" açıklamasında bulunan Nuri Elibol, çözüm süreci çerçevesinde terörü doğuran sebeplerin çoğunun ortadan kaldırıldığını kaydetti.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...