MHP'den CHP'ye sert cevap!

MHP'den CHP'ye sert cevap!

Politika Haberleri

Meclis Başkanı seçiminde MHP'nin izlediği taktik iki muhalefet partisi arasında söz düellosuna dönüştü.

CHP cephesi, son tur oylamada geçersiz oy atması nedeniyle MHP'nin AK Partili İsmet Yılmaz'ın seçilmesini kolaylaştırdığı suçlamasında bulunmuş, Kemal Kılıçdaroğlu MHP'ye "AK Parti'nin koltuk değneği" benzetmesi yapmıştı. Bu benzetmeye MHP kanadından aynı sertlikle cevap geldi. MHP'li bir kurmay "MHP koltuk değneği ise, CHP de tekerlekli sandalye" dedi.
"CHP neden Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek vermedi?" diye soran MHP yöneticisi durumu şöyle değerlendirdi: "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ekmeleddin İhsanoğlu çatı adayıydı. Ancak CHP daha önce CHP'nin önerisiyle mutabakata vardığımız bu ismi desteklemek yerine seçimin ardından Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile görüşmeye giden Deniz Baykal'ı aday gösterdi. Madem AK Parti'nin kaybetmesini istiyorlardı, yabancı olmadıkları bir isim olan Ekmeleddin İhsanoğlu'nu destekleyebilirlerdi. Asıl Deniz Baykal'ı aday yapanlar kaybettiler."
Damla Peker ANKARA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...