MHP sıkıyönetimde ısrarlı

/ Kaynak: İHA
MHP sıkıyönetimde ısrarlı

POLİTİKA Haberleri  / İHA

MHP'li Vural: 'Sıkıyönetim belli yerlerde ortaya konulmalı'

Parlamentoda düzenlediği basın toplantısına, son günlerde terör saldırılarında şehit olan asker ve polislerin fotoğraflarını kürsüye asarak başlayan MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Türkiye'nin her yerinde insanların teröre gösterdiği tepkinin haklı ve meşru tepki olduğunu belirtti.


Sıkıyönetimin belli bölgelerde ortaya konulması gerekliliğinin altını çizen Vural, “Bugüne kadar vurul emri mi verilmişti? Orada sıcak takip falan değil, ön alan bir terörle mücadele, inisiyatif terörle mücadele konsepti geliştirilmelidir. Belli bölgelerde emniyet güçlerinin karar verme noktasında, teröristle mücadele konusunda karar verebileceği bir yetki ile donatılması gerekir. Dağlıca'da, Iğdır'da polisimizi, askerimizi şehit etmek için 1 tonluk bomba koyanlar demokratik haklarını mı kullanıyordu? Sıkıyönetim belli yerlerde ortaya konulmalı, savunmadan değil, nerede varsa ona karşı mücadele eden bir strateji gerekmektedir. Hamasi nutuklarla değil, eylemle o bölgeler temizlenmelidir” dedi.

POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...