Sedat Şahin'in sağ kolu yakalandı mı?

Sedat Şahin'in sağ kolu yakalandı mı?

POLİTİKA Haberleri

Organize suç örgütü lideri Sedat Şahin'in sağ kolunun yakalandığı iddia edildi.

Sabah'ta yer alan habere göre Sedat Şahin grubunda yer alan, sağ kolu HASAN Akdeniz yakalandı. Akdeniz hakkında suç işlemek amacı ile örgüte üye olmak, devletin güvenliğiyle ilgili belgeleri elinde bulundurmak ve resmi belgede sahtecilik yapmaktan yakalama kararı çıkarılmıştı.  Bu kapsamda çalışma yürüten Organize suçlar ekipleri Akdeniz'in yakalanmamak için sık sık araba değiştirdiği ve yanında birden fazla koruma bulundurduğunu tespit etti. Polis, 21 Eylül'de hakkında yakalama kararı bulunan ve polisten kaçmaya çalışan Akdeniz ve yanındaki iki şüpheliyi Maltepe'de düzenlediği operasyonla gözaltına aldı. 
 
Akdeniz ile Suat D. isimli şüphelilerin üzerlerinden 1 adet Takarof, 1 adet suikast tipi glock marka silah, 4 adet şarjör ve 60 fişek ele geçirildi. Erdem Ş. isimli şüphelinin üst aramasında ise 1 adet suikast tipi glock marka silah, 1 adet şarjör ile 15 fişek bulundu. 2014 Aralık'ta Şedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin, Nişantaşı Valikonağı Caddesi'nde uğradığı silahlı saldırı sonucu ölmüştü. 
 
İçlerinde Saral ailesi üyesinin de bulunduğu 10 şüpheli gözaltına alınmış bunlardan 5'i tutuklanmıştı. Sedat Şahin'in geçen ağustos ayında da 2 çocuk sahibi oğlu Şehmi Erkan Şahin hayatını kaybetti. Şehmi Erkan Şahin'in kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği iddia edildi. Hasan Akdeniz'in adı daha önce Ergenekon davalarında geçmişti. Akdeniz'in hakkında kesinleşmiş 4.5 yıl hapis cezası bulunuyordu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...