HDP'nin riyakârlığı bıktırdı!

HDP'nin riyakârlığı bıktırdı!

POLİTİKA Haberleri

İl teşkilatını bırakan Sedrettin Karahan,?“Çocukları siyasi hırsları uğruna ölüme sürüklüyorlar”?dedi.

Bölgede aktif rol oynayan isimlerden Mir Sedrettin Karahan, üyesi olduğu HDP Mardin il örgütünden istifa etti. Konuya ilişkin yazılı açıklama yapan Karahan, hayatı boyunca yürüttüğü siyasi duruştan hiçbir dünyevi makam ve madde uğruna taviz vermediğini belirterek, “Yanlışlıklar sonrasında yıllarca mücadele verdiğim yapının haksızlıklarına karşı duruş gösterip, mazlum halkımın hak davasını yürütmek üzere HDP üyesi oldum. HDP'nin riyakâr ve hamasi politikalarından ve de HDP içindeki mevcut çete başı ve çete üyeleri olduğu sürece hiçbir siyasi faaliyet yürütmeyeceğimi tüm dava ve gönül dostlarıma deklare ediyorum” dedi. 
 Halkın çocuklarını kendi siyasi hırsları ve emelleri uğruna ölüme sürükleyen anlayışın içerisinde çalışmayı uygun görmediğini anlatan Sedrettin Karahan, şunları kaydetti: “Mazlum Kürt halkının çocuklarını legal ideolojik misyonu kurmak için kendi oluşturduğu siyasal açmaz sonucu savaş ortamı oluşturan HDP'nin kanaatimce Kürt halkının ve ölen evlatlarının aziz hatıraları karşısında hiçbir meşruiyeti kalmamıştır.” 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...