CHP'den öğrencilere kırtasiye desteği

/ Kaynak: İHA
CHP'den öğrencilere kırtasiye desteği

POLİTİKA Haberleri  / İHA

CHP, Muş İl Başkanlığı, 'Muhtaç Öğrencilere Kırtasiye Projesi' kapsamında Güzeltepe Köyü İlkokulu'ndaki 120 öğrenciye kırtasiye yardımı yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muş İl Başkanlığı'nın her yıl 'Muhtaç Öğrencilere Kırtasiye Projesi' adı altında başlattığı çalışmaları devam ediyor. Proje kapsamında merkeze bağlı Güzeltepe İlkokulu öğrencileri ile bir araya gelen CHP Muş İl Başkanı İsmail Adanur ve Merkez İlçe Başkanı Mehmet Sönmez ve parti üyeleri, 120 öğrenciye kırtasiye malzemesi dağıttı. Yardım kampanyası kapsamında hem öğrencilerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını hem de eğitimlerine katkıda bulunulduğunu belirten İl Başkanı İsmail Adanur, eğitim için adeta seferberlik ilan ettiklerini söyledi. Eğitim desteklerinin devam edeceğini ifade eden Adanur, “Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eğitime ciddi şekilde önem veriyor. Bizde bu kapsamda her yıl başlattığımız kırtasiye yardım kampanyasını bu yılda devam ettirdik. Bugün 120 öğrencimizin kırtasiye ihtiyacını karşılamış olduk. Biz bu seferberliği devam ettireceğiz. İmkanlar dahilinde ve bize gönderilen en ufak malzemeyi dahi götürüp ihtiyaç sahiplerine dağıtacağız. Bu nedenle gerek partimizin genel merkezi gerekse il yönetimimize ve gönül veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
CHP Muş İl Başkanlığı Merkez İlçe Başkanı Mehmet Sönmez ise, eğitime büyük önem verdiğini, eğitimdeki desteklerinin devam edeceğini kaydetti. 

POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...