MHP Karatay'da mahalle muhtarlarıyla buluştu

/ Kaynak: İHA
MHP Karatay'da mahalle muhtarlarıyla buluştu

POLİTİKA Haberleri  / İHA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karatay İlçe Teşkilatı tarafından muhtarlarla tanışma toplantısı düzenlendi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karatay İlçe Teşkilatı tarafından muhtarlarla tanışma toplantısı düzenlendi. Bir otelin salonunda gerçekleşen programda Karatay İlçe Başkanı Hacı Mustafa Bozkurt ve MHP İl Başkanı Murat Çiçek'in selamlama konuşmasının ardından söz alan Eski Devlet Bakanı Faruk Bal, 1 Kasım seçimlerinin önemine değindi. Bal, seçimlerin ardından çıkacak sonuçla kaos ve kargaşadan kurtulacak Türkiye'nin aydınlık bir geleceğe ulaşacağını söyledi.
MHP Konya Milletvekili M. Sait Gönen ise, seçimlerden güçlenerek çıkacak partinin terör örgütüne taviz verilmesine izin vermeyeceğini ifade etti. Gönen, 1 Kasım'da ya AK Parti, CHP ve HDP'den oluşan çözümcüler kazanacak ya da Türk milletinin taleplerini yerine getiren MHP'nin kazanacağını belirterek "MHP'nin güçlü olduğu Ankara'da, PKK ile kimse masaya oturamaz. Hiçbir hükümet, hiçbir parti PKK ile masaya oturacak gücü kendinde bulamaz” dedi.
MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Konya Milletvekili Adayı Mustafa Kalaycı da konuşmasında, partisinin muhtarlara yönelik vaatlerini anlattı. Muhtarların öngördükleri bin 400 TL asgari ücretten maaş almasını sağlayacaklarını, ücretsiz seyahat hakkı, internet, telefon ve kırtasiye masrafı gibi giderlerinin devlet tarafından karşılanmasının partisinin iktidarında gerçekleşeceğini anlatan Kalaycı, belediyeler ile İl Özel İdarelerince muhtarlara ofis açılmasını yasalaştıracaklarını bildirdi.

POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...