Nuri Pakdil'den AK Parti tweeti

Nuri Pakdil'den AK Parti tweeti

POLİTİKA Haberleri

Türk edebiyat ve düşünce dünyasının önemli isimlerinden Nuri Pakdil, AK Parti'nin seçim zaferini, attığı bir twit ile kutladı.

Usta kalem, hem Cumhurbaşkanı hem de Başbakan Davutoğlu'na hitaben yazdığı mesajında 'Değerli kardeşlerim Erdoğan ve Davutoğlu sizleri antifiravunist bir bilinçle selamlıyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun' dedi. Sosyal medyada geniş yankı bulan bu mesaj, ünlü edebiyatçıyı takip edenler arasında heyecanla karşılandı ve hızla yayıldı. 


Pakdil, geçen yıl Necip Fazıl Saygı Ödülüne layık görülmüş ve burada yaptığı konuşmada da da 'siz değerli konukları antiemperyalist, antikapitalist, antinasyonalist, antisiyonist, antifaşist en önemlisi de antifiravunist bir bilinçle selamlıyorum' demişti. Pakdil geçen yıl gazetemize verdiği röportajda da 'Şehir efsanesi olmak istemiyorum, eserlerimle bilinmek istiyorum' demişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...