İlknur İnceöz: Milletimiz yeni anayasa istiyor!

Düzenleyen:
İlknur İnceöz: Milletimiz yeni anayasa istiyor!

POLİTİKA Haberleri

AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, “Biz hükümet olarak milletimizin bize yüklediği sorumluluğun farkındayız ve yeni anayasa için çalışıyoruz, elimizi taşın altına sokuyoruz.

Yeni Anayasa üzerine açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, “Biz hükümet olarak milletimizin bize yüklediği sorumluluğun farkındayız ve yeni anayasa için çalışıyoruz, elimizi taşın altına sokuyoruz. Üzerine sorumluluk almayan ve masadan kaçanlar bilsinler ki elini taşın altına sokmayanlara aziz milletimizi gerekeni yapacaktır” dedi.

 “Masadan kalkmak millete sırtını dönmektir”
Cumhuriyet Halk Partisi’nin Anaysa Uzlaşma Komisyonu masasından kalkmasına tepki gösteren AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, “Milletimiz bizi Meclis’e gönderdi ve yeni anayasa yapma sorumluluğu yükledi. Ana muhalefet partisi daha işin başında Anayasa Uzlaşma Komisyonu’nu terk ederek yeni anayasaya giden yolu tıkama gayretine düştü ve milletin iradesine sırtını döndü. Ana muhalefet partisi her ne kadar bu süreci tıkama çabası içerisine girse de AK Parti olarak biz anaysa çalışmalarını aksatmadan devam ettireceğiz. Tüm engellemelere rağmen “Yeni Anayasa”yı yapacağız ve milletin iradesi galip gelecek” diye konuştu.

İnceöz konuşmasına şöyle devam etti;
“12 Eylül darbe anayasasının ruhu, Cumhuriyet Halk Partisi’nde varlığını devam ettirmektedir. Cumhuriyet Halk Partisi ile darbe yeni bir boyut kazanmış, darbe ruhu CHP eliyle tekrar hayat bulmuştur. Biz darbe ruhunu Meclis’ten tamamen atalım, Yeni Anayasa ile özgür ve demokratik bir ruh oluşturalım dedik ama görünen o ki CHP bizi yanlış anlamış. Darbe ruhu varlığını devam ettirsin diye çalışıyorlar”

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...