Deniz Baykal: CHP’nin hali ibretlik

Düzenleyen:
Deniz Baykal: CHP’nin hali ibretlik

POLİTİKA Haberleri

Partisine yönelik eleştirilerini sürdüren Baykal, “CHP’nin bu hale gelmesinden herkesin ibret alması gerektiği kanaatindeyim” dedi.

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, iki hafta önce CNNTÜRK’te CHP’ye yönelik yaptığı eleştirilere parti içinden gelen tepkileri Habertürk’te değerlendirdi. Baykal, “Ciddi olun. Türkiye’yi konuşuyoruz. Birilerine destek olduğum söylendi. Açıklamalarıma herkes şaşırdı. Türkiye’nin çıkarlarını düşündüm” dedi. Baykal, şöyle devam etti: “Kimse bana Türkiye’nin yararına değil de Suriye yararına konuştuğumu söyleyemez. Bana kimsenin Türkiye’nin yararını öğretmeye de hakkı yok. Benim söylediklerimden hemen sonra Kılıçdaroğlu da aynı şeyleri söyledi.” Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisine yönelik “keşke benimle konuşsaydı” sözlerine de cevap veren Baykal, “İkili görüşmelerimizde geçen konuların gereği yapılmadı. Partide bir yönetim sorunu olduğu çok açıktır ve içeride bu konuşuluyor. CHP’nin aklı başında pek çok insanı kendi arasında konuşuyor” ifadelerini kullandı.

İHRAÇ TEPKİSİ

Baykal, CHP’den ihraç tabeline ilişkin ise şöyle konuştu: “Yüzbinlerce CHP’li ismin altında benim imzam var. Kader bu. Siyaset yaparken bunları düşünerek hareket etmem. Bu benim sorunum değil partinin sorunudur. Partideki böyle bir olay sağlık işareti midir bilemem. CHP’nin bu hale gelmesinden herkesin ibret alması gerektiği kanaatindeyim.”

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...