Celal Adan'dan 'Pensilvanya'ya gittiniz mi" sorusuna çok ağır cevap

Düzenleyen:
Celal Adan'dan 'Pensilvanya'ya gittiniz mi" sorusuna çok ağır cevap

POLİTİKA Haberleri

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, CNN Türk'te Yeniçağ gazetesi yazarı Yavuz Selim Demirağ'ın "Pensilvanya'ya gittiniz mi" sorusuna çok ağır sözlerle yanıt verdi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan'ın, MHP'li muhalifleri kastederek sarfettiği "Partimiz, neseb-i gayri sahih bir takım sözde siyasi karakterlerin küçük akıllarına oyuncak olmayacak kadar büyüktür" sözü CNN TÜRK'te Tarafsız Bölge programında gerginliğe neden oldu.

ÇOK SERT CEVAP VERDİ

Programa telefonla bağlanan Celal Adan, sözlerine açıklık getirdi. Stüdyodaki konuklardan Yeniçağ gazetesi yazarı Yavuz Selim Demirağ'ın "Pensilvanya'ya gittiniz mi, gitmediniz mi?" sorusu ise Adan'ı çileden çıkardı. Celal Adan, gazeteci Demirdağ'ın sorusuna çok ağır sözlerle yanıt verdi. Adan, "Bunu ispatlamayan şerefsizdir, ahlaksızdır. Ahlaksız herifler." dedi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...