10 milyon kişinin üye bilgileri revize edilecek

Düzenleyen:
10 milyon kişinin üye  bilgileri revize edilecek

POLİTİKA Haberleri

Üye sayısı 10 milyona dayanan Türkiye’nin en büyük siyasi organizasyonu olan AK Parti, üye bilgilerini güncellemek için çok kapsamlı bir çalışma yürütüyor.

İsmail Sonsuz ANKARA
81 ilde, teşkilatın yürüttüğü çalışmayla, hem üyelerin talepleri dinleniyor hem de iletişim bilgileri güncelleniyor. AK Parti Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş’ın talimatıyla yürütülen çalışmanın son aşamasına geldiği bildirildi. Tüm illerde tek tek üyeleri ziyaret eden teşkilat yöneticileri, üyelerin iletişim bilgilerini güncellerken, yanlışlıkla üye kaydedilenleri tespit ediyor. Vefat edenlerin de üye kayıtları düşülüyor. Çalışmaların bu ay sonuna kadar tamamlanması ve üye bilgilerinin güncellenmesi öngörülüyor. 
1.6 MİLYON KİŞİ GÖREV YAPIYOR
AK Parti Teşkilat Başkanlığı yetkilileri, sadece teşkilatlarda görev alan insan sayısının ise 1.6 milyonu bulduğunu belirtti. Üyeler ziyaret edilirken, karşılıklı gelişmelerin değerlendirildiğini, aynı zamanda bilgilerin de güncellendiğini söyleyen yetkililer, Genel Merkez’den sandık başına kadar uzanan çok güçlü bir yapı oluşturulduğunun altını çiziyor.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...