Davutoğlu: Manşetlerle bizi dizayn edemezsiniz

Düzenleyen:
Davutoğlu: Manşetlerle bizi dizayn edemezsiniz

POLİTİKA Haberleri

“Kimse, basın üzerinden siyaseti, AK Parti’yi dizayn etmeye heveslenmesin, geçti o günler!..”

İsmail Sonsuz ANKARA
Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti’nin kurulduğu günden beri başarı öyküsüne dahil olamayanların AK Parti’nin de diğer partiler gibi küçük hesaplar içine girerek, küçülmesini beklediğini belirterek, “Bu aziz davaya medya üzerinden hiza verilebileceğini zannediyorlar. Arkadaşlar, geçti o günler” dedi. 
Partisinin grup toplantısında gündemi değerlendiren Davutoğlu özetle şunları kaydetti:
Türkiye’nin her geçen gün daha ileri adımlarla geleceğe yürüyüşü 78 milyon vatandaşımızı sevindiriyor ama belli ki tökezlememizi, tuzaklara düşmemizi bekleyenler de var. Onlar Türkiye’nin atılım üzerine atılım, reform üstüne reform yapmasından rahatsız oluyor. Böyleleri esasen her zaman her yerde vardır ve onların tek gıdası daima nifaktır, fitnedir. Onlar, AK Parti’nin de diğer partiler gibi küçük hesaplar içine girerek, küçülmesini bekliyor. Kirli hesapların, hain odakların, siyasi mühendisliklerin taşeronu, aparatı olmayı kendilerine vazife biliyorlar. Bu aziz davaya medya üzerinden hiza verilebileceğini zannediyorlar. Arkadaşlar, geçti o günler. Cumhurbaşkanımızın, bu kürsüden bu marazi tiplere verdiği cevabı, ‘Biz manşetlerle çarpışarak, savaşarak geldik’ dediği günleri unutmadık. Kimse, basın üzerinden siyaseti, AK Parti’yi dizayn etmeye heveslenmesin. Eğer Cumhurbaşkanı’mızın 14 yıl içinde, manşetler, basın üzerinden siyaseti dizayn etmeye karşı verdiği kavga, bir kez daha bugün verilmesi gerekecekse biz buradayız ve bu kavgayı sonuna kadar da sürdürmeye kararlıyız.
AB’YE:  Uluslararası toplum terör konusunda hala ikircikli bir tutum benimseniyor. Avrupa’nın başkentlerinde vahşi terör örgütlerinin çadırları açılabiliyor, paçavraları asılabiliyor. Terör örgütünün eli kanlı katilleriyle röportaj yapılabiliyor. Bunun adı gazetecilik değil, terör teşvikçiliğidir.
PYD, DAEŞ ve katil Esad rejimi, açık bir iş birliği içinde hareket ediyorlar. Çukur kazanlar, şehirlerimizi harabeye çevirenler ile Kilis’e atılan bombaların sahipleri aynı odaklardır. Onlar birer piyondur, arkalarında bu piyonları oynatanlar aynı çevrelerdir. 
KILIÇDAROĞLU’NA:  Osman Gazi Köprüsü 1.5 saatlik körfezi 6 dakikaya indirecek. Şimdi merak ediyorum, ‘Bu hükümet, ülkeyi yönetemiyor’ iddiasında bulunan Sayın Kılıçdaroğlu, yarın bu köprü açıldığında Yalova’ya geldiğinde 1.5 saat dolaşıp, öyle mi gelecek, köprüden mi geçecek? Ama tabi onun vakti bol, muhalefet dışında bir işi olmadığı için vakti bol. Belki de inadına dolaşmayı tercih edebilir...

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...