İlk veda askere

Düzenleyen:
İlk veda askere

POLİTİKA Haberleri

AK Parti’nin 22 Mayıs’taki Olağanüstü Kongresi’nde aday olmayacağını açıklayan Başbakan Ahmet Davutoğlu, veda turlarına başladı.

İsmail Sonsuz ANKARA
Davutoğlu’nun ilk durağı, Genelkurmay Karargahı oldu. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile yaklaşık 2.5 saat görüşen Davutoğlu, ziyaret sonrası açıklamalarda bulundu. Türk Silahlı Kuvvetleri’ne övgüler yağdıran Davutoğlu, birlikte zorlu vazifeler başardıklarını belirterek şunları söyledi:  “Silahlı Kuvvetlerimizin en ayrıcalıklı vasıflardan birisi milli ordu niteliği taşımasıdır. Çevremizde kriz bölgelerinde birçok devlet ciddi güvenlik problemleriyle karşı karşıyayken, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin geleceğe parlak bakıyor olmasının en asli unsurlarından birisi de silahlı kuvvetlerimizin bu milli niteliğidir. Başbakanlık görevim süresince gösterdikleri yakın çalışma temposu, ahlakı ve yaklaşımı için bütün Silahlı Kuvvetlerimize, başta Genelkurmay Başkanımıza teşekkürü borç biliyorum. Terörle mücadele konusunda gösterdikleri üstün başarı sebebiyle silahlı kuvvetlerimizin her bir mensubuna şükranlarımı ifade ediyorum.”

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...