Bahçeli: 10 Temmuz’dan başka tarih tanımıyoruz

Düzenleyen:
Bahçeli: 10 Temmuz’dan başka tarih tanımıyoruz

POLİTİKA Haberleri

MHP lideri Devlet Bahçeli, Çağrı Heyeti’nin “19 Haziran” diye açıkladığı olağanüstü kurultayın 10 Temmuz’da yapılacağını belirterek “Bunun dışında hiçbir tarihi tanımıyoruz” dedi.

Damla Peker Ankara
Bahçeli dün partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada şöyle konuştu: “24 Mayıs’ta Yargıtay Olağanüstü Büyük Kurultayla ilgili kararını açıkladı, hukuki savunmamızı kabul etmedi. Bu kapsamda Ankara 12’nci Sulh Hukuk Mahkemesi’nin 8 Nisan 2016 tarihinde vermiş olduğu kararı onadı ve son noktayı koydu. Bize düşen de Milliyetçi Hareket Partisi’nin daha da tartışılıp yıpratılmasının önüne geçerek gereğini yapmaktı. Biz de yaptık ve seçimli Olağanüstü Büyük Kurultay tarihini 10 Temmuz 2016 Pazar günü olarak belirledik. Ve de bunu dava arkadaşlarımıza ve milletimize ilan ettik. Biz 10 Temmuz’daki Olağanüstü Büyük Kurultayla hem tüzüğümüzü değiştirecek, hem de seçim yapacağız. Bunun dışında hiçbir kurultay tarihini tanımıyoruz. 19 Haziran gününü açıklayıp kaos imalatı yapan, MHP’yi paralel hesap ve yönlendirmeyle ele geçirmeyi planlayanlara da asla, hiçbir şart altında itibar etmeyeceğiz, izin vermeyeceğiz, dikkate almayacağız. Şerefin tavizi, namusun hiçe sayılması asla olmayacaktır.”
Teröristlere hakkı yenmiş, aldatılmış insan muamelesi yapılamayacağını ifade eden MHP Lideri, “Bize göre başka bir alternatif yoktur, bundan sonra da olamayacaktır. Teröristler döktükleri kanda boğulmalı, boğulmayanlar, canlı yakalanan veya teslim olanlar da akıttıkları kanların damla damla hesabını vermelidir. Hainler affedilemez, hoş görülemez” diye konuştu.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...