HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Erdoğan, Kara Kuvvetlerinin kuruluş yıl dönümünü kutladı

Düzenleyen: /
Erdoğan, Kara Kuvvetlerinin kuruluş yıl dönümünü kutladı
Erdoğan, Haber

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kara Kuvvetleri Komutanlığının kuruluş yıldönümünü kutladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kara Kuvvetleri Komutanlığının kuruluş yıldönümünü münasebetiyle Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak’a mesaj gönderdi.

"Dünyanın en tecrübeli ve en saygın ordularından biri olan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin temelini oluşturan Kara Kuvvetleri Komutanlığının kuruluş yıl dönümünü kutluyorum." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajında şu ifadeleri kaydetti:

"Ülkemizin huzur ve emniyetinin güvencesi, milli sınırlarımızın savunulmasında en önemli gücümüz olan Kara Kuvvetleri Komutanlığımız, disiplinli, cesaretli, milli ve manevi değerlerine bağlı, fedakar personeliyle aziz milletimiz için her zaman gurur kaynağı olmuştur.

Bölücü teröre karşı verdiğimiz amansız mücadelenin temel gücü olan Kara Kuvvetlerimiz aynı zamanda, dünyanın çeşitli bölgelerinde üstlendiği görevlerde sergilediği üstün hizmet anlayışıyla, bölgesel ve küresel barışın tesisine çok değerli katkılar sağlamaktadır. Caydırıcılığı ve üstün manevra kabiliyetiyle tüm dünyada büyük takdir toplayan Kara Kuvvetleri Komutanlığımızın, ulusal ve uluslararası alanda üstlendiği görev ve sorumluluklarını gelecekte de başarıyla sürdüreceğine inanıyorum. Bu düşüncelerle, Kara Kuvvetleri Komutanlığının kuruluş yıldönümünde, fedakar mensuplarını tebrik ediyor, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum."

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...