Kardeşi darbeci çıkmıştı! Dişli, Erdoğan’dan helallik istedi

Düzenleyen:
Kardeşi darbeci çıkmıştı! Dişli, Erdoğan’dan helallik istedi

POLİTİKA Haberleri

15 Temmuz darbe girişimi sırasında, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’ı rehin alan darbeciler arasında bulunan Tümgeneral Mehmet Dişli ile ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı.

Yücel KAYAOĞLU

Birkaç ay önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli’ye ‘Kardeşin Mehmet Dişli’nin FETÖ ile bağlantısı var’ uyarısında bulunduğu belirtildi. Şaban Dişli’nin ise görüşmede, ‘Bu mümkün değil’ dediği, ardından da kardeşi ile görüşerek konuyu ilettiği ifade edildi. Kardeşi Mehmet Dişli’nin kendisine yemin ederek “FETÖ ile ilgim yok” dediğini aktaran Şaban Dişli’nin, 15 Temmuz gecesindeki darbe girişiminden büyük bir şok yaşadığı belirtildi. Edinilen bilgilere göre, kardeşinin darbeciler arasında yer aldığının anlaşılmasından sonra Dişli, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir telefon görüşmesi yaptı. Dişli’nin Cumhurbaşkanına, “Uyarılarınızda haklı çıktınız. Ne diyeceğimi bilmiyorum. Hakkınızı helal edin” dediği öğrenildi.           

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...