Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nabi Avcı: Herkes yaptıklarının karşılığını bulacak

Düzenleyen:
Nabi Avcı: Herkes yaptıklarının karşılığını bulacak

POLİTİKA Haberleri

Kültür ve Turizm Eski Bakanı, AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, FETÖ’nün İstanbul’daki “ana darbe davası”nı takip etti.

Şehit ve gazi ailelerinin yakınlarıyla beraber Silivri’ye gelen Avcı, darbecilerin savunmaları sırasında diğer davalarda olduğu gibi yalan söylediğini ifade etti. Avcı “Darbeciler, deyim yerindeyse hala kuyruğu dik tutmak adına yalanlarına, kurgularına, senaryolarına devam ediyor. Bunu yaparken aynı zamanda bir elden çıkmış standart ve hatta yazılı hale getirilmiş, şablon savunmalar kullandıklarını, böylece bir yandan inkâr ederken bir yandan ikrar etmekte olduklarını hep beraber gözlüyoruz” diye konuştu. Milletvekili Avcı, yargı sürecinin tüm şekil şartlarıyla ceza muhakemesine uygun olarak tamamlanacağını belirterek, şunları kaydetti: “Bu darbe teşebbüsünde şu veya bu şekilde görev almış olan herkes yaptıklarının karşılığını bulacak. Sabırlı olmamız gerekiyor. Özellikle şehit yakınlarımız, gazilerimiz metanetlerini gerçekten muhafaza ediyor. Onların, bu oynanan oyuna, mahkeme salonlarında sürdürülen takiye ve senaryolara tahammül etmelerinin ne kadar zor olduğunu biliyorum. Onlar kendilerine yakışan bir olgunlukla davaları takip ediyor. İnşallah sonunda hak yerini bulur.”

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...