Erdoğan'dan net mesaj: Son FETÖ’cü kalana kadar...

Erdoğan'dan net mesaj: Son FETÖ’cü kalana kadar...

POLİTİKA Haberleri

“Dünyanın neresine kaçarlarsa kaçsınlar nefesimizi enselerinde hissedecekler. Son FETÖ’cü de hukuk önünde hesap verene kadar bu katil sürüsünün peşini bırakmayacağız.”

AK Parti Karaman İl Kongresi’ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kudüs’ten FETÖ operasyonlarına kadar birçok konuda önemli mesajlar verdi. FETÖ lideri Fetullah Gülen ve terör örgütünün destekçilerine seslenen Erdoğan “FETÖ’cü müptezeller mahkemelerde yaptıklarının hesabını veriyorlar. Acımak yok. Acırsak acınacak hâle düşeriz. Son FETÖ’cü hesap verene kadar bu katil sürüsünün peşini bırakmayacağız. Dünyanın neresine kaçarlarsa kaçsınlar nefesimizi enselerinde hissedecekler” dedi. Erdoğan şöyle devam etti:

KILIÇDAROĞLU ÖYLE BİR KORKTU Kİ!
Biri ne diyordu? ‘Tankların önce önüne ben çıkarım’ diyordu. Ama o kişi Atatürk Havalimanı’ndan öyle korktu öyle korktu ki adamları hemen tanklara gittiler, sorumlularla konuştular anlaştılar. Anlaştıktan sonra da Bay Kemal tıpış tıpış tankların arasından otomobiline bindi, Bakırköy Belediyesine gitti. Oturdu oradan maç seyretmeye başladı. Çayı geldi, kahvesi geldi darbeyi izliyor.

ALLAH’IN DA BİR HESABI VARDIR
Biz ondan 1,5 saat sonra havalimanına indik. ‘Bize haber verseydiniz’ diyor. Biz milletimize çağrıyı yaptık. Sana adrese teslim çağrı mı yapacağız? Demek ki sen milletin olduğu yerde yoksun. Oteller doluydu diyor. Bizi almadılar diyor. E bizim otel boştu. Gelseydin! Bunların hesabı tutsaydı belki bu kardeşiniz burada olmayacaktı. 15 dakika geç kalsaydık belki o yaptıkları atışlar bizi vuracaktı. Asıl hesap yapıcı Allah. Allah’ın hesabı tüm hesapların üzerindedir, bunu bilmiyorlardı.

BİZ DE SİZİ TANIMIYORUZ
Türkiye bölgede attığı adımlarla kirli hesaplara çomak sokmuştur. Terör devletinin kurulmasına engel olmuştur. Burayı, Müslümanların başkenti olan Kudüs’ü siz kesinlikle Musevilere ya da Yahudilere mal edemezsiniz. Oysa Kudüs’te Evangelist Siyonist bir anlayış ‘Ben yaptım oldu’ anlayışı ile Kudüs’ü İsrail’in başkenti ilan etti. BM kararına rağmen bu adımı atanlar ‘biz sizi tanımıyoruz biz yaptık oldu’ mantığıdır. Öyle mi diyorsunuz? O zaman biz de sizi tanımıyoruz.

HER YERİN GÜÇ OLSA NE OLUR!
Terör devleti İsrail küçük çocukları bile kafeslere koydu. Ey ABD, ey Trump sen bunları görmedin mi? Lafa gelince dünyanın en güçlü devleti. Ya senin her yerin güç olsa ne olacak ya... Terörün bu kadar meşrulaştırıldığı, alenen desteklendiği bir başka dönem yoktur. Ülkemizin önünde iki  yol var, ya boyun eğeceğiz ya mücadele edeceğiz. Biz, 40 yıllık siyasi  hayatımızın her döneminde olduğu gibi bugün de mücadeleyi seçtik.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...