Kılıçdaroğlu'ndan cenazedeki fotoğraf için ilk yorum

Düzenleyen:
Kılıçdaroğlu'ndan cenazedeki fotoğraf için ilk yorum

POLİTİKA Haberleri

Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın cenazesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında soğuk rüzgarlar esmişti. İkili tokalaşmamış ve bu anlar fotoğraf karelerine yansımıştı. CHP lideri Kılıçdaroğlu, o fotoğrafa açıklık getirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, NTV canlı yayınında Ahmed Arpat'ın gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle:

MESUT YILMAZ'IN OĞLUNUN VEFATI

''Evlat acısı acıların en büyüğüdür o acıyı yaşayan bir baba olarak evlat acısının ne anlama geldiğini biliyorum. Sıralı olmayan ölüm her zaman acı getirir. Mesut Yılmaz'ın saygın bir devlet adamı kimliği vardır. Dün de cenaze törenine katıldık. Bir rahatsızlığının olmasının yol açtığı bir ölüm.

Kılıçdaroğlundan cenazedeki fotoğraf için ilk yorum

CENAZEDE ERDOĞAN İLE OLAN FOTOĞRAF KARESİ

Sıradan Sayın Erdoğan geliyordu geldi yerine geçti benim açımdan çok fazla bir şey ifade etmiyor. Sayın Erdoğan'ın cenazeye gelmesi de tabii önemli bir şey.

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...