CHP-İYİ Parti görüşmesi

Düzenleyen:
CHP-İYİ Parti görüşmesi

POLİTİKA Haberleri

CHP ile İYİ Parti liderleri, CHP Genel Merkezi'nde bir araya geldi. Görüşmenin ardından açıklama yapan Akşener, "Cumhurbaşkanlığı adaylığımı sürdürüyorum" diyerek; İYİ Parti'nin sloganını açıkladı: ''Türkiye ve milletimiz iyi olacak''

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in CHP Genel Merkezi'ndeki görüşmesi sona erdi. 

Meral Akşener görüşme sonrası şunları söyledi:

"Adaylığım sürüyor"

Üstün demokrasi hamlesine yönelik teşekkür etmek amaçlı. Türkiye'de hukukun üstünlüğünün gerçekleşmesi için onlar adım attılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz. İçerde ne konuştuğumuzu merak ediyorsunuz. 1 Nisan'da olağanüstü birinci kurultayımızı yaptık. Orada da ilan ettiğim gibi İYİ Parti'nin 100 bin imza ile cumhurbaşkanlığı adaylığımı sürdürüdüğümü sizlerle paylaşmak isterim.  Türkiye'nin siyasetini tanzim etmeye kalkanların başarısız olacağı açıktır. Demokrasi katliamının önüne geçildi. Türkiye ve milletimiz iyi olacak. 

"Demokrasi birlikteliğini sürdümek önemli"

Kemal Kılıçdaroğlu "Amacımız demokrasinin bu topraklarda yaşamasını sağlamaktı. Bir siyasi partinin seçimlere katılmaması için davranış sergilenmesi içimize sindireceğimiz bir olay değildi. Biz demokrasiyi savunanlar hangi parti olursa olsun 24 -25 Haziran'da bu ülkeye gerçek anlamda demokrasiyi getireceğiz. Demokrasi birlikteliğini sürdümenin önemli olduğunu düşünüyorum" dedi. 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...