HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Cumhurbaşkanı Erdoğan son anket sonuçlarını açıkladı

Düzenleyen: /
Cumhurbaşkanı Erdoğan son anket sonuçlarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anket Sonuçları, Haber

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT'de 'Cumhurbaşkanı Özel Yayını' programında Haziran seçimlerini ve gündemi değerlendirdi.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

"İlk mitingimizi Erzurum'da başlatacağız. Bu kampanyanın ilk mitinginin çok farklı olacağını hissediyorum. Şu anda onlarla birlikte hissediyorum. Yarın beyannamemizi açıklamak suretiyle, bunu bekleyen tüm vatandaşlarımıza bunu anlatacağız. Bu süre içerisinde de 31 miting gerçekleştireceğiz. Bazı ilçelerde de mitingler yapacağız. 

BAKAN SAYISI DÜŞECEK: Biz adeta yeniden doğmuş gibiyiz. Artık böyle 25 kabineli bir bakanlar kurulu yok. Şu anda sayı ciddi manada düşecektir. Kaldı ki parlamentodaki sayı ne olacak bunları görmemiz lazım. Parlamentodaki sayı size güç katması lazım. Güçlü meclis sözünü o yüzden bilinçli olarak kullandık. Yarın bunların hepsini açıklayacağız. Burada biz parlamentonun gücünü eğer cumhurbaşkanı yanına alırsa devlet güçlü olacak. Güçlü devlete burada ihtiyacımız var. Bir diğer yönüyle de oluşturulacak kabinenin ülkenin en seçkin insanlarla cumhurbaşkanı böyle bir ekip oluşturacak. 

"ANKETLER DURMAK YOK DİYOR": 14 Ağustos’ta girdiğimiz o seçimde ilk turda seçildim. Karşımda da o zaman 14 parti vardı. Milletim bu evladını 14 Ağustos seçimlerinden tanıyor, biliyor. Ben inanıyorum ki benim milletim bu evladına, yanıltmadığı için sahip çıkacaktır. Yeni bir sistemle Türkiye’nin geleceğini inşa ve ihya ediyor. (Elinizde anket var mı?) Var. (Ne diyor?) Durmak yok yola devam diyor."

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...