HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İnce'nin korumaları vatandaşı sahneden attı

Düzenleyen: /
İnce'nin korumaları vatandaşı sahneden attı
CHP, Cumhurbaşkanı Adayı, Muharrem İnce, Korumalar, Vatandaş, Selfie, Haber

POLİTİKA Haberleri

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı İnce'nin korumaları, kendisi ile öz çekim yapan bir vatandaşı sahneden yaka paça fırlattı. Bu görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından İnce, telefonla vatandaşı arayarak; özür diledi.

Muharrem İnce'nin İzmir'de yaptığı konuşma esnasında bir vatandaş sahneye çıktı. İnce ile öz çekim (selfie) çektiren kişi bir anda korumaların gazabına uğradı.

SÖZDE 'HUZUR' GETİRECEKTİ 

"Huzur getireceğim" vaadiyle sahnede konuşma yapan CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin korumaları bir skandala imza attı.

CHP'nin kalesi İzmir'de bir vatandaş sahneden atıldı. Tek amacı İnce ile selfie çekilmek olan bir sivil, fotoğrafını çektikten sonra korumalar tarafından adeta bir çuval gibi fılatıldı.

Muharrem İnce özür diledi

Muharrem İnce, yanındaki korumalardan kendisinin sorumlu olduğunu ifade ederek, sert davranılan vatandaştan özür diledi.

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin İzmir’deki mitingi sırasında bir vatandaş sahneye çıkıp İnce ile selfie çektirmek istemişti. Muharrem İnce sahneye çıkan vatandaşı kırmadı ve selfie çektirdi. Ancak sonrasında korumalar sahneye çıkan vatandaşı sert bir şekilde sahneden indirdi. Bu görüntüler sosyal medyada da paylaşıldı.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...