Bakan Soylu: Suruç’taki olayın müsebbibi İnce’dir

Düzenleyen:
Bakan Soylu: Suruç’taki olayın müsebbibi İnce’dir

POLİTİKA Haberleri

AK Parti Beşiktaş İlçe Başkanlığını ziyaretinde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yaşananlara ilişkin konuştu.

Bakan Soylu, oradaki olayın ne olduğunun apaçık ortada olduğunu dile getirerek şunları söyledi: Görüntüleri de izledim. Milletvekilimiz esnaf ziyaretine giriyor. Bu ziyarete girdiği zaman şiddetli bir tepkiyle karşılaşıyor. Şiddetli tepkiden sonra hiçbir reaksiyon göstermeden dükkândan çıkmak için gayret gösterirken hemen arkasındaki arkadaşa yumrukla saldırmaya başlıyorlar. Oradaki kişi açık bir şekilde ‘Ben PKK’lıyım sen hangi yüzle buraya geliyorsun.’ diyor. Elbette ki ondan sonra bu olaylar bu hâli alıyor. Soylu, muhalefetin yaşananlardaki tutumunu eleştirerek “Burada açık ve net söylüyorum. Şanlıurfa’daki, Suruç’taki olayın sebebi ve müsebbibi Muharrem İnce’dir. Çok nettir. Bunlara bu şımarıklığı veren İnce’dir. Hiç kimse kusura bakmasın. Başka bir olaya daha tanıklık ettim. Havalimanında CHP’nin yetkililerini gördüm. Olayı araştırmaya gelmişler. Kimin adına? HDP’nin adına olayı araştırmaya gelmişler. PKK’nın adına olayı araştırmaya gelmişler. Yazıklar olsun” değerlendirmesini yaptı.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...