Muharrem İnce'den flaş açıklama

Düzenleyen:
Muharrem İnce'den flaş açıklama

POLİTİKA Haberleri

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ve CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan'dan peş peşe açıklamalar geldi. İnce, "Yüksek Seçim Kurulu’nun geçici seçim sonuçlarını ilan etmesinden sonra bir açıklama yapacağım." ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce, Twitter'dan paylaştığı mesajda "Anadolu Ajansı manipülasyon yapıyor, Erdoğan’ın yüksek oy aldığı yerlerin sonuçlarını öncelikli veriyor. Sandık görevlilerimize sesleniyorum moralinizi bozup asla sandıkları terk etmeyin." dedi.

TÜM SONUÇLAR İÇİN TIKLAYIN

Oylar hangi halde geçerli, hangi halde geçersiz sayılacak? TIKLA-ÖĞREN

NET SONUÇLAR İÇİN TIKLAYIN

Muharrem İnce, Twitter adresinden seçime ilişkin yaptığı son açıklamada, "Sandık görevlisi arkadaşlarım; an itibariyle YSK’nın sisteminde sandıkların yüzde 37’si açılmış gözükmektedir. Televizyonlarda ise Anadolu Ajansı kaynaklı sandıkların yüzde 85’inin açıldığı yönünde haberler yapılmakta/sonuç açıklanmaktadır. Sandıkları terk etmeyin" dedi.

"YSK'NIN SONUÇLARI İLAN ETMESİNDEN SONRA AÇIKLAMA YAPACAĞIM"

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, saat 23.24'te yeni bir tweet daha attı. 

İnce, "Yüksek Seçim Kurulu’nun geçici seçim sonuçlarını ilan etmesinden sonra bir açıklama yapacağım." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...