İyi Partili vekil Bahçeli'nin elini öptü

Düzenleyen:
İyi Partili vekil Bahçeli'nin elini öptü

POLİTİKA Haberleri

MHP'den ayrılan ve İyi Parti'yi kuran bazı siyasetçiler, Meclis'te Devlet Bahçeli ile karşı karşıya geldi. İyi Partili vekillerin Bahçeli'ye saygısı dikkatlerden kaçmadı.

MHP'de Koray Aydın, Meral Akşener, Ümit Özdağ gibi isimler Genel Başkan Bahçeli'ye cephe alarak partiden ayrılmıştı. Ardından İyi Parti kurulmuştu. Ancak dün Meclis'te İyi Partili isimlerin MHP lideri Bahçeli'ye büyük bir saygı ve sevgi gösterisinde bulunmaları görenleri şaşırttı.

KORAY AYDIN SOHBET ETTİ

Koray Aydın, Devlet Bahçeli'nin yanına giderek tokalaştı ve bir süre sohbet etti. İkili Meclis'te samimi görüntüler verdi.

İYİ PARTİLİ VEKİL BAHÇELİ'NİN ELİNİ ÖPTÜ

İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk de Bahçeli'nin yanına giderek elini öperek kendisine olan saygısını gösterdi.

İYİ PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI TEPKİ GÖSTERDİ

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Hakan Ünser, bu görüntülerle ilgili bir açıklama yaptı. Ünser, bu durumun kabul edilemez olduğunu söyledi.

AKŞENER'İN TEPKİSİ NE OLACAK

Bu görüntülerin İyi Parti lideri Meral Akşener tarafından nasıl bir tepkiyle karşılanacağı merak ediliyor.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...