Akşener'den Erdoğan’a teşekkür

Akşener'den Erdoğan’a teşekkür

POLİTİKA Haberleri

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Yenikapı’daki Elazığ Tanıtım Günleri’ni ziyaretinde gazetecilerin sorularını cevapladı.

Akşener, evinin önündeki protestolara ilişkin, şunları söyledi: “Hep kadın kimliğim üzerinde tartışıldı ama esas konu o değil. Türkiye çok sert siyasi polemiklerin çok partili sisteme geçildiğinden itibaren yaşandığı bir ülkedir. Siyasi tarih okumuş bir akademisyen olarak bugüne kadar hiçbir siyasi partinin genel başkanının evinin önünde böyle bir nümayiş yaşanmamıştır. İsmet İnönü ile Celal Bayar’ın polemiklerinden yola çıkarak söylüyorum. Tarihinde yok bu. Bunu çok manidar buluyorum. Bu arada da Sayın Cumhurbaşkanı’nın, Sayın İçişleri Bakanı’nın, İstanbul Valisi’nin ve İstanbul Emniyet Müdürü’nün tutumları dolayısıyla kendilerine teşekkür ediyorum.”
Protestocularla ilgili şikâyetçi olmadığını ifade eden Akşener, “Zaten yeteri kadar derdimiz var. Olup biteni kamuoyunun dikkatine bırakıyorum” diye konuştu.
Akşener, “(MHP) Üsküdar İlçe Teşkilatı’nın görevden alınmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusu üzerine, “Doğru bir karar” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...