Yıldırım'dan İmamoğlu'na: Personeli şüpheli gibi görme

Yıldırım'dan İmamoğlu'na: Personeli şüpheli gibi görme

POLİTİKA Haberleri

“Gereken her türlü denetim yaptırılabilir ama belediyedeki yöneticileri, çalışanları şüpheli gibi görmekten uzak davranılması esas olmalıdır.”

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım “Seçimler bitti ve İl Seçim Kurulu da itirazları sonuçlandırıp mazbatayı Sayın İmamoğlu’na verdi. Ben de kendisine ‘hayırlı olsun’ dedim” diye konuştu. Binali Yıldırım, Sultanbeyli’de Şah-ı Nakşibendi Camii’nin açılış töreninin ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşların elektronik veri tabanı ve altyapılarının yedeklerinin ve log kayıtlarının, belediyenin dijital arşivinde tutanakla kayıt altına alınmasına ilişkin Ekrem İmamoğlu imzasıyla yayınlanan genelge ile ilgili değerlendirmesi sorulan Yıldırım, şunları kaydetti:
Tabii ki Belediye Başkanı, kurumla ilgili yapması gereken her türlü denetimi, incelemeyi yaptırabilir ama bütün iş ve işlemlerin hukukun içerisinde olması, belediyedeki yöneticileri, çalışanları şüpheli gibi görmekten uzak davranılması esas olmalıdır. Şimdi artık İstanbullunun beklediği bir an önce hizmetlerin ivedi olarak yerine getirilmesidir.
Bir gazetecinin “İtiraz süreci devam ediyor ama beklediğiniz şekilde neticelenmezse sizin siyasi hayatınız nasıl devam edecek?” sorusu üzerine Yıldırım, şunları söyledi:
Konumum, makamım ne olursa olsun hizmet etmeye devam edeceğim. Hiçbir zaman makam, koltuk peşinde koşan olmadım ve tek hedefim, bütün işleri yaparken bütün hizmetleri yaparken insanımızın yaşam kalitesini artırmak, hayatını kolaylaştırmak ve mutlu olduğunu görmek olmuştur. Benim için en büyük makam, insanların gönlünde olan makamdır ama şu da bilinmeli ben hâlihazırda İzmir milletvekiliyim. Bu sorumluluğum da devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...