Sözcü Çelik: İdlib'de süre dolduğunda TSK gereğini yapacak

Düzenleyen:
Sözcü Çelik: İdlib'de süre dolduğunda TSK gereğini yapacak

POLİTİKA Haberleri

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Bütün hazırlıklar tamamlanmıştır. Rejimin kendi hattına çekilme süresi dolduğunda TSK üstüne düşen vazifeyi yerine getirecektir" dedi.

Ömer Çelik'in sözlerinden satır başları şöyle: 

İdlib'deki kararlılık kesin, tereddütsüz ve tavizsiz bir kararlılıktır.

30 kilometrelik derinlik, Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı harekatları, sınırımızın dibinde bir terör devletçiğinin kurulmasını engellemek için zaruriydi. Bu terör devletçiği darmadağın edilmiştir.

(İdlib) Bütün hazırlıklar tamamlanmıştır. Rejimin kendi hattına çekilme süresi dolduğunda TSK üstüne düşen vazifeyi yerine getirecektir.

Erdoğan-Putin görüşmesi
Rejimin, oldubittiyle orada bir durum ortaya çıkarıp, sonrasında 'Buradan geri çekilmem, bu benim güvenliğim için gereklidir' demesi Türkiye açısından kabul edilecek bir durum değildir. Bunu Rusya'nın da kabul etmemesi gerekir, Soçi mutabakatına aykırıdır. Kuşkusuz harekete geçmek için Sayın Cumhurbaşkanımızın Sayın Putin ile bir araya gelmesi bir dönüm noktası olacaktır.

İki taraf da uygun bir tarih çalışır. Ama tabii Türkiye burada sınırı çizmiştir. 'Ay sonu' dediğinde yakın bir zamanda bu görüşmenin olması ve neticesinde atılacak adımın kesinleşmesi gerekir.

Koronavirüs ile ilgili tedbirler
Koronavirüs ile ilgili tedbirler alıyoruz. Asıl tehlikeli olan panik virüsüdür. Eksik, yanlış bilgiyle çalışmaların içine girenler son derece zarar veriyor.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...