HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kılıçdaroğlu'ndan Öğretmenler Günü’nde öğretmenlere hakaret

Düzenleyen: /
Kılıçdaroğlu'ndan Öğretmenler Günü’nde öğretmenlere hakaret
Kemal Kılıçdaroğlu, Chp, Haber

POLİTİKA Haberleri

En mutlu günlerinde eğitimcileri hedef alan Kemal Kılıçdaroğlu öğretmenleri 'yandaş ve muhalif" diye ayırıp bölücülük yaptı.

Haber Merkezi

“SİSTEMATİK YIKIMCI”
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun sözlerine siyasilerden de tepki geldi.
∂ AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Öğretmenlere tehdit savuran birisinin yaptığı kutuplaşmayı radikalleştirmek değil de nedir. Böyle bir günde öğretmeni iktidarı destekliyorsun diyerek hedef almak yakışıksız olmuştur.
∂ AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan: Memnun olmadığı kararı veren hâkime ‘çete’, beğenmediği sanatçıya ‘rezil adamlar’, bugün de, üstelik Öğretmenler Günü’nde öğretmenlerimize hakaret eden zavallı! Ama hep hakaret eden, ötekileştiren başkaları!
∂ MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım: Kılıçdaroğlu popülizm peşinde. Yarın esnaflar günü olacak onlara laf söyleyecek. Altı üstü yok bu laflarının ama yine de konuşuyor. Bu yüzden ciddiye almıyoruz.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...