Beştepe'de Cumhur zirvesi: Cumhurbaşkanı Erdoğan-Bahçeli görüşmesinde emekli maaşları masada

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Beştepe'de Cumhur zirvesi: Cumhurbaşkanı Erdoğan-Bahçeli görüşmesinde emekli maaşları masada

Politika Haberleri  / Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli ile bugün saat 14.00'te Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi. İki liderin görüşmesinde emekli maaşlarına yapılması gündemde olan düzenleme dahil birçok konu başlığı ele alındı. 

Muhabir: Muhammet Fatih Uğur

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi yeni bir Cumhur zirvesine ev sahipliği yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi saat 14.00'te kabul etti. 

Görüşme basına kapalı yaklaşık 45 dakika sürerken T.C. Cumhurbaşkanlığı, sosyal medya hesabından görüşmeye dair bir fotoğraf karesi paylaştı.

Beştepe'de Cumhur zirvesi: Cumhurbaşkanı Erdoğan-Bahçeli görüşmesinde emekli maaşları masada

BİRÇOK ÖNEMLİ KONU BAŞLIĞI ELE ALINDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli görüşmesinde birçok konu başlığı ele alındı. 

Bunlar arasında Azerbaycan'ın 23 saatte dize getirdiği Ermeni çetelerinin geri çekilmek zorunda kaldığı Karabağ'daki son gelişmeler, yaklaşan yerel seçimler izlenilecek yol haritası ve emekliye maaş düzenlemesi gibi konular öne çıktı.

Ayrıca 1 Ekim'de açılacak Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin gündemi de masadaydı. Yeni yasama döneminde yeni anayasa çalışmalarına hız verilmesi bekleniyor.

Dış politikada önemli başlıklardan biri İsveç'in NATO'ya üyelik süreci. Erdoğan ve Bahçeli bu sürece ilişkin de görüş alışverişinde bulundu. 

BAHÇELİ DÜZGÜNDEME GETİRMİŞTİ

Bahçeli, emeklinin temmuzda aldıkları yüzde 25'lik zammı yeterli bulmadıklarını söyleyerek "MHP olarak teklifimiz şudur. İlk olarak, memur maaşlarına ilavesi planlanan 8 bin 77 liralık seyyanen artışın kök ücrete ve aynısıyla emekli maaşlarına yansıtılmasıdır" ifadelerini kullanmıştı.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...