CHP’de otel kulisleri haftaya başlıyor

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
CHP’de otel kulisleri haftaya başlıyor

Politika Haberleri  / HABER MERKEZİ

Kurultay takvimi işleyen CHP’de delege yapılarının bıçak sırtı çıkmasının ardından gözler şimdi de belediye başkanlarına çevrildi.

FERHAT EKİNCİ'NİN HABERİ - Doğal delege olarak 4-5 Kasım’da yapılacak 38’inci Olağan Kurultay’da oy kullanacak olan 11 büyükşehir, 9 il, 191 ilçe ve 51 belde belediye başkanının tutumları, CHP’nin yeni Genel Başkanını belirlemede etkili olacak. Değişim tartışmalarının gölgesinde Kurultay’a giden CHP, bir yandan da yerel seçimlere hazırlanırken, belediye başkanları da adaylık için kollarını sıvadı. Koltuklarını korumak isteyen belediye başkanları, Kurultay’da CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan yana oy kullanmayı tercih ediyor. 

Kurultay’a 10 gün kala, Ankara’ya gelecek delegeler için de tüm hazırlıklar neredeyse tamamlandı. 81 ilden Ankara’ya gelecek CHP’lilerin konforu için parti tarafından en iyi oteller ayarlandı. Delegeler, 2 Kasım itibarıyla otellere yerleşmeye başlayacak. Bugüne kadar ilçe, il kongreleri ve Büyük Kurultay için yürütülen kulis faaliyetleri, otel lobilerinde yapılmaya başlanacak. Tek bir otele sığmayacağı için birden fazla otel tutulurken, delegeleri etkilemek isteyen değişimciler ve Genel Merkez yanlısı isimlerin bu otelleri sırayla ziyaret etmesi bekleniyor.

NETANYAHU'YA KOLTUK GÖNDERMESİ

İsrail’in Gazze saldırılarını eleştiren Kılıçdaroğlu “Bir insan koltuğuna düşkünse, Netanyahu için bunu söylüyorum, gider hastane de bombalar” dedi. 

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...