CHP Kurultayı öncesi Kılıçdaroğlu’ndan sürpriz görüşme

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
CHP Kurultayı öncesi Kılıçdaroğlu’ndan sürpriz görüşme

Politika Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

CHP’de kurultay için geri sayım başlarken Kılıçdaroğlu’ndan kritik bir hamle geldi. Değişimcilerin İstanbul’daki zaferinin ardından harekete geçen Kılıçdaroğlu’nun Ankara’da sürpriz bir görüşme gerçekleştireceği ileri sürüldü.

Genel seçimlerdeki yenilginin ardından CHP’de değişim çağrılarının gölgesinde kurultay takvimi işlemeye devam ediyor. Değişim çağrıların sesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olurken, değişimcilerin adayı ise Özgür Özel oldu. İstanbul başta olmak üzere birçok ilde kurultaylarda kazanan 'değişim' oldu. Değişimcilerin art arda  gelen zaferlerinin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun büyük kurultayda ne yapacağı merak konusu oldu.

KILIÇDAROĞLU İLE İMAMOĞLU ANKARA'DA GÖRÜŞECEK

Kurultayda Kılıçdaroğlu'nun adaylığı için 900'e yakın delegenin imza vereceği hesaplanıyor. Bu kapsamda tüm CHP'li belediye başkanları Kılıçdaroğlu için imza attı. Bir kişi hariç, değişimin öncüsü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu. Halk TV eski Genel Müdürü Şaban Sevinç'in kulis bilgisine göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan kritik bir hamle geldi. Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu perşembe günü görüşmek üzere Ankara'ya davet etti. İmamoğlu cephesinden ise henüz bir açıklama gelmedi.

 

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...