Erdoğan'dan Gazze çağrısı: İsrail derhal bu cinnet halinden çıkmalı ve saldırılarını durdurmalıdır

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Erdoğan'dan Gazze çağrısı: İsrail derhal bu cinnet halinden çıkmalı ve saldırılarını durdurmalıdır

Politika Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in dün geceki bombardımanlarının yaşanan insani krizi derinleştirdiğini belirterek, "İsrail derhal bu cinnet halinden çıkmalı ve saldırıları durdurmalıdır." dedi. Erdoğan mesajında İsrail zulmüne karşı herkesi Büyük Filistin Mitingi’ne davet etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, X sosyal medya hesabından İsrail'e tepki gösterdi. İnsani krizin derinleştiğini belirten Erdoğan, Gazze'ye yönelik sürekli artan ve dün gece yoğunlaşan İsrail bombardımanlarının yine kadınları, çocukları, masum sivilleri hedef aldığını ifade etti. 

"FİLİSTİN HALKININ YANINDA OLDUĞUMUZU HAYKIRACAĞIZ"

İsrail'in derhal bu cinnet halinden çıkması gerektiğini ve saldırıları durdurması gerektiğini vurgulayan  Büyük Filistin Mitingi'ne çağrı yapan Erdoğan, "Tüm kardeşlerimi bugün, bu çağrılarımızı daha güçlü yapacağımız, İsrail zulmü karşısında Filistin halkının yanında olduğumuzu haykıracağımız Büyük Filistin Mitingi’ne, İstanbul Atatürk Havalimanı’na davet ediyorum." dedi.

https://twitter.com/RTErdogan/status/1718162027305205975

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...