Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gençlik aşısıyla yaşlanmanızı yavaşlatın!

/ Kaynak: İHA
Gençlik aşısıyla yaşlanmanızı yavaşlatın!

SAĞLIK Haberleri  / İHA

Dermatoloji Uzmanı Dr. Şerife Arslan, yaşlı görünümden kurtulmanın Gençlik Aşısı ile mümkün olduğunu söyledi.

Mezolift (Cilt Gençleştirme) yönteminin, yaklaşık 60 yıldır sürdürülen mezoterapi çalışmalarının geldiği başarılı nokta olduğunu belirten Dermatoloji Uzmanı Dr. Şerife Arslan, uygulamanın, kişinin cildinde meydana gelen kırışıklıklara, çizgilere ve diğer yaşlılık belirtilerine önemli bir çözüm yolu olduğunu kaydetti.


Dr. Şerife Arslan, "Mezoterapi ilk olarak, yaklaşık 60 sene önce Fransa'da, Dr Pistor tarafından uygulanan bir yöntem. Fransa'da 2002 yılında geleneksel tıp yöntemi olarak üniversitelerde okutulmaya başlanmıştır. Tıbbi ya da kozmetik sorunları tedavi etmek için bazı maddelerden oluşan (aminoasit, vitamin, hyaluronik asit, yağ eritici maddeler, antioksidanlar, saç geliştirici maddeler, büyüme faktörler) amaca uygun olarak seçilen ilaç karışımlarının deri içi veya deri altına özel iğneler ve özel tekniklerle verilmesi şeklinde tanımlanabilir. Buradaki hedef, doku ile doku için gerekli olan maddelerin birbirine yakınlaştırılmasıdır."


Dermatoloji Uzmanı Dr. Şerife Arslan, özellikle yılların etkisini cildinde daha fazla hissedenlerde, sigara kullananlarda, güneşin zararlı etkilerine maruz kalmış, yıpranmış ve bakımsız ciltlerde, beslenmesine dikkat etmeyenler ile kuruluk veya sarkma gibi sorunlar yaşayan kişilerde, Gençlik Aşısının son derece etkili olduğunu ifade etti.


HAYATA PARLAK VE GÜZEL BİR CİLTLE BAKIN
Cildi canlandırmak, elastikiyetini arttırmak ve nemlendirmek amacıyla uygulamanın önemine değinen Dr.Şerife Arslan; "Mezolifti bu başarısından dolayı Medikal Estetik sektöründe "Gençlik Aşısı" olarak adlandırıyoruz" dedi.


Gençlik Aşısı'nın yaşlanan deride kullanıldığı gibi, yaşlandırmayı geciktirmek ve önlemek amacıyla da kullanılabilmesinin önemine vurgu yapan Dermatoloji Uzmanı Dr. Arslan, "Ciltte yıpranma etkileri henüz başlamadan, kırışıklık ve çizgiler henüz oluşmadan düzenli Mezolift uygulaması, cildin olduğundan daha genç, canlı ve sağlıklı görünmesini sağlar. Gençlik Aşısının yüz, boyun, dekolte, el gibi pekçok bölgeye uygulanabiliyoruz."


GENÇLİK AŞISI: EFSANE FORMÜL
Mezolift uygulamasında kullanılan maddelere ilişkin de bilgiler veren Dr. Şerife Arslan sözlerini şöyle sürdürdü:
"Hyalüronik asit; deride kollajen ile elastin liflerin arasını dolduran maddedir, deriyi nemlendirir, hasarlara karşı korur, yaşla birlikte azalır. Mezolift uygulamasında kullandığımız karışımda: Aminoasitler, Antioksidanlar, Somon sütünden elde edilen ve insan DNA'sına çok benzeyen yüksek polimerize DNA, Vitaminler, Mineraller ve meyve asitleri bulunur. Bunlar, parlak ve canlı görünüme sahip bir cildin tüm ihtiyaçlarını karşılar. Yani adeta efsane nbsp;bir formül gibidir."


Mezoliftde seans sayısı ve aralığının uygulanan ürünün yanısıra uygulayan hekimin tecrübesine göre değiştiğini kaydeden Dermatoloji Uzmanı Dr. Şerife Arslan, genellikle 35 yaş üstünde 2 haftada bir, 35 yaş altında ise 3 haftada bir 3-4 seans, sonrasında 3 ayda bir idame seansları önerdiğini söyledi.


Gençlik Aşısı ile beklenen ilk etkinin parlak ve canlı bir yüz görünümü olduğunu belirten Dr. Arslan, ciltte yaşanan gerginlik hissinin kişinin kendisini daha iyi hissettirdiğini ifade etti.


Dr. Şerife Arslan, cildin nem eksikliğinin giderilmeye başlanması ile birlikte kırışıklıklarda dolma ve kaybolma yaşandığını belirterek, "Gençlik aşısı ile kişinin doğal görünümünü, mimiklerini bozmadan, cildin kalitesini, canlılığını, parlaklığını ve gerginliğini arttıran bu tedavi yöntemini kesinlikle tavsiye ediyorum. Ankara'da yaptığım uygulamalarda hastalarım tedavi sürecini tamamladıktan sonra, özellikle sosyal çevrelerinden son derece olumlu tepkiler aldıklarını, hatta hayata çok daha pozitif ve özgüveni yüksek bakabildiklerini söylüyorlar ki, bu da bir hekim olarak beni son derece mutlu ediyor." nbsp;

SAĞLIK
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...