Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Teknolojiyi sağlık sektörü ile buluşturuyor

/ Kaynak: İHA
Teknolojiyi sağlık sektörü ile buluşturuyor

SAĞLIK Haberleri  / İHA

Bir Türk girişimi ve Alman firması olan ACENDIS, 20 yıldır ülkemizde ve dünyanın birçok ülkesinde, teknolojiyi sağlık sektörü ile buluşturuyor.

Bir Türk girişimi ve Alman firması olan ACENDIS, 20 yıldır ülkemizde ve dünyanın birçok ülkesinde, hastanelerin projelerine ve sağlık sektörüne çözümler sunuyor. ACENDIS'in kurucusu ve CEO'su Hasan Şahin, 6 yaşında gittiği Almanya'da, lisans ve yüksek lisans eğitimini Ekonomi üzerine tamamladığını belirterek, 20 yıl önce, yüksek standartlarda hizmet veren Alman Sağlık Sektörünü örnek alarak, ülkemizde ve dünyanın diğer ülkelerinde de, hastaların, en iyi imkanlarda, en modern teknolojiler ile hizmet almalarını sağlamayı hedefledim ve bu işe başladım" dedi.
Şahin "Bünyemizde barındırdığımız bütün çözümlerimiz ile, A'dan Z'ye, bir hastanenin inşaatından başlayarak, tüm proje planlamasını yapıyor, Alman Bankalarından sağladığımız finansman çözümlerinden faydalandırıyor, hastanenin beklentilerine göre flexible ve alternatifli çözümlerimiz ile satınalmasını, lojistiğini, servis ve eğitim hizmetlerini birarada sunuyoruz" ifadelerini kullandı.
Müşterilerine, tüm yatırım sürecinde ve devamında yol arkadaşı misyonu ile hizmet veren ACENDIS, bünyesinde barındırdığı dünyanın en önemli üreticilerinin distribitörlükleri, kendi markası cihazları, finansman imkanları, global proje yönetim ekibi ile yükselişine devam ediyor. 1995 yılında Almanya'nın Hannover şehrinde 15 kişi ile kurulan ve bugün 200 çalışanı ile dünya çapında 200'e yakın hastane projesine imza atan ACENDIS, geçtiğimiz haziran ayında İstanbul'da gerçekleştirdiği 20. yıl kutlamasında, yerli ve yabancı hastane sahiplerini biraraya getirdi.
Yatırımcılara, proje planlama, finansman, satınalma, kurulum, servis ve eğitim hizmetleri ile bütün çözümler sunan firma, başta Almanya olmak üzere, medikal cihaz konusunda en üst teknolojileri ve proje finansman kaynaklarını, Türkiye ve diğer ülkelere taşıyarak, yatırımcılara çok geniş imkanlar sağlıyor.
Türkiye'de de mevcut proje, satış ve servis ağı ile, bütün çözümleri bünyesinde barındıran tek firma olduklarını söyleyen Şahin, önceliklerinin müşterilerine ihtiyaç duydukları desteği vermek olduğunu belirterek "Medikal sektörün yüksek standartlarını hizmet götürdüğümüz ülkelere taşımak en büyük sorumluluğumuz, amacımız, daha fazla ülkede hastane projesi yapan firma olarak anılmak ve sunduğumuz hizmetler ile hep bir adım önde olmaktır" dedi.

SAĞLIK
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...