Bakan Kurum CHP’li belediyelere yüklendi: Her şeyi gördük ama hizmet göremedik

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bakan Kurum CHP’li belediyelere yüklendi: Her şeyi gördük ama hizmet göremedik

Seçim 2023 Haberleri

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul milletvekili adayı Murat Kurum, İstanbul'da açıklamalarda bulundu. CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni hedef alan Kurum, "Yolda kalan otobüsler gördük. Kardan kapanan yollar gördük. Bir türlü bitmek bilmeyen metro hatlarını gördük. Her şeyi gördük ama hizmet göremedik. Eser, hizmet göremedik." dedi.

Bakan Kurum, "İstanbul Dönüşecek Türkiye Güçlenecek" temalı toplantıda muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, meclis üyeleri ve site yöneticileriyle bir araya geldi. Burada açıklamalarda bulunan Kurum, CHP'li belediyeleri hedef aldı. Kurum, "Bu CHP, bundan tam 4 yıl önceki seçimlerde ne diyordu, 'Mart'ın sonu bahar olacak.' Ne hikmetse biz o baharı ne İstanbul'da, ne Ankara'da, ne de İzmir'de göremedik. Tam 4 yıl oldu." ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, AK Parti İstanbul milletvekili adayı Kurum, Maltepe'de "İstanbul Dönüşecek Türkiye Güçlenecek" ana temasıyla düzenlenen toplantıda muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, meclis üyeleri ve site yöneticileriyle bir araya geldi.

İstanbul'da "1,5 Milyon Konutluk Büyük Dönüşüm" ile "Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden" kampanyalarına değinen Kurum, bu dönüşümün dünya tarihinin en büyük şehircilik hamlesi olduğunu dile getirdi.

Sevdalısı oldukları millete borçlarını ödemek için durmadan çalıştıklarını vurgulayan Kurum, şunları kaydetti:

"Bizi arayanlar Kartal'da çöken binanın enkaz alanında bulur. Bizi arayan Adıyaman'ın yollarında, Gaziantep'in yollarında bulur. Bizi arayan Maraş'ın, Hatay'ın yollarında bulur. İstanbul'un sokaklarında bulur. Bizi arayan İzmir'de, Bayraklı'da bulur. Bizi arayan Antalya'da, Muğla'daki yangın bölgelerinde vatandaşlarına evlerini teslim ederken bulur. Karadeniz'de sel bölgelerinde bulur. 81 ilin tamamına 500'ü aşkın ziyarette bulundum.

Bizi ararsanız baretlerini takmış, çizmelerini giymiş, milletimizin yuvalarının inşa edildiği alanlarda bulursunuz. Maltepe'de müjdeler verirken burada sizlerin yanınızda bulursunuz. Bizi arayanlar, 'Başaramayacaksınız, milletimizi bölemeyeceksiniz, bayrağımızı indiremeyeceksiniz, bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz.' diyen liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında bulurlar."

CHP'Lİ BELEDİYELERE YÜKLENDİ: HER ŞEYİ GÖRDÜK, HİZMET GÖREMEDİK

Kurum, bir tarafta "dev projeleriyle yükselen bir Türkiye" diyen Cumhur İttifakı'nın olduğunu, diğer tarafta ise Türkiye'ye dair tek bir projesi olmayan Kemal Kılıçdaroğlu'nun bulunduğunu savundu.

Bir tarafta milleti için inşa ve ihya edenlerin, diğer tarafta Türkiye'yi 100 yıl geriye götürmek isteyenlerin olduğunu belirten Kurum, şöyle devam etti:

"Bu CHP, bundan tam 4 yıl önceki seçimlerde ne diyordu, 'Mart'ın sonu bahar olacak.' Ne hikmetse biz o baharı ne İstanbul'da, ne Ankara'da, ne de İzmir'de göremedik. Tam 4 yıl oldu. Bu şehirler, bu millet baharı bir türlü göremedi. Ama ne gördük biliyor musunuz kardeşlerim, yalancı baharı gördük. Yolda kalan otobüsler gördük. Kardan kapanan yollar gördük. Bir türlü bitmek bilmeyen metro hatlarını gördük. Her şeyi gördük ama hizmet göremedik. Eser, hizmet göremedik. Şimdi kalkmışlar 'Yine Baharlar Gelecek' diyorlar. Sizin vadettiğiniz yalancı bahardan bu millete ne hayır geldi ki şimdi de sizden yeni baharlar bekleyelim, hizmet bekleyelim, hayır bekleyelim."

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...