Faturalarınız bu ay yük olmayacak! 400 TL'lik indirim anında hesaplarınıza yansıyacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Faturalarınız bu ay yük olmayacak! 400 TL'lik indirim anında hesaplarınıza yansıyacak

Şirket Haberleri Haberleri

Elektrik, su, doğal gaz ve telefon faturalarının yüksek tutarlarından yaka silken tüketicilere, Kuveyt Türk Katılım Bankası’ndan müjdeli haber geldi. Katılım bankası, yeni müşterilerine hoş geldin hediyesinin yanı sıra fatura desteğinin de verileceğini bildirdi. İşte katılım bankasının yeni kampanyalarına ilişkin ayrıntılar…

Katılım bankacılığının dikkat çeken isimlerinden olan Kuveyt Türk Katılım Bankası, yüksek fatura tutarlarından ötürü ekonomik anlamda zor duruma düşen vatandaşlar için yeni bir destek kampanyası düzenlediğini duyurdu. 1 Ocak 2023 tarihinden sonra görüntülü görüşme ile ilk kez müşterisi olan tüketicilere fatura desteği vereceğini belirten katılım bankası, kampanyasına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Fatura kampanyasının yanı sıra yeni müşterileri için de bir kampanya düzenlediğini duyuran Kuveyt Türk Katılım Bankası, iki kampanyanın toplamında 400 TL’ye kadar bütçe desteği vereceğini bildirdi. Her iki kampanyası için de son başvuru tarihini 31 Mayıs 2023 olarak duyurmuş olan katılım bankası, kampanyalarına ilişkin detayları paylaştı.

KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI OTOMATİK FATURA ÖDEME TALİMATI KAMPANYASI 2023

Artan fatura bedelleri karşısında tüketicilerin yanlarında yer alan Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın düzenlemiş olduğu yeni kampanyaya göre; 31 Mayıs 2023 tarihine kadar herhangi bir kanal üzerinden verilen her otomatik fatura ödeme talimatına 50 TL, toplamda ise 200 TL değerinde Altın Puan hediyesi tanımlanacak.

Faturalarınız bu ay yük olmayacak! 400 TL'lik indirim anında hesaplarınıza yansıyacak

KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI YENİ KART MÜŞTERİSİ KAMPANYASI 2023

1 Ocak 2023 tarihinden sonra görüntülü görüşme ile ilk kez müşterisi olmuş olan tüketicilere fatura desteği vereceğini belirten Kuveyt Türk Katılım Bankası, yeni müşterileri için de bir kampanya düzenlediğini duyurdu. 31 Mayıs 2023 tarihine kadar mobil uygulama üzerinden banka müşterisi olan ve Sağlam Kart başvurusu yapan tüketicilere TL desteği vereceğini belirten banka, detayları paylaştı.

Kuveyt Türk Katılım Bankası tarafından düzenlenmiş olan yeni müşteri kampanyasına göre 1 Şubat- 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında Sağlam Kart başvurusu yapan ve başvurusu onaylandıktan sonra 200 TL tutarında harcama yapan tüm yeni müşterilere, 200 TL’lik iadenin tanımlanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...