Beşiktaş antrenmanında büyük kavga!

Beşiktaş antrenmanında büyük kavga!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ın bu sabah yapılan antrenmanında ortalık karıştı, büyük kavga!

Beşiktaş idmanında kavga eden Veli Kavlak ve Uğur Boral'ı barıştırmak isteyen futbolcular Uğur Boral'ın sert tepkisi ile karşılaştı. Antrenman sonrası barıştırılmak istenen iki futbolcudan Boral bir kez daha takım arkadaşına saldırmak istedi. Beşiktaşlı futbolcular Veli Kavlak ile Uğur Boral, siyah-beyazlı takımın bugün yaptığı antrenmanda tartıştı. Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında kendi evinde oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürüyor. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular Veli Kavlak ve Uğur Boral birbirine girdi. Antrenmanda aynı takımda oynayan iki futbolcu pas verme nedeniyle sert bir şekilde tartıştılar. Araya giren diğer futbolcular, tartışmanın daha da büyümesine engel oldu. nbsp;Antrenman sonunda da futbol komitesinden Ahmet Kavalcı ikiliyi barıştırmak istedi. Veli Kavlak elini uzattı, Uğur Boral ise yumruk sallayıp "Önce adam ol, kendiden büyüklere saygılı davran. Büyük bir camiada olduğunu da sakın unutma" dedi.
(Ajanslar)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...