Önce kavga sonra barış! Başrolde Veli ve Uğur Boral vardı...

Önce kavga sonra barış! Başrolde Veli ve Uğur Boral vardı...

SPOR Haberleri

Derbi hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta yarı sahada çift kale maç oynanırken, Uğur Boral ile Veli Kavlak arasında gerginlik yaşandı.

Aynı takımda yer almalarına karşın tartışmaya başlayan iki oyuncu, daha sonra sert bir şekilde birbirlerinin üzerlerine yürüdü. Araya giren diğer oyuncular iki futbolcuyu güçlükle uzaklaştırdı. Barıştırılmak istenen isimlerden Veli Kavlak, takım arkadaşına elini uzatırken henüz sakinleşmemiş olan Uğur tekrar Veli'nin üzerine saldırdı. Araya girenlerin müdahalesiyle iki oyuncu tesislere götürüldü. İki oyuncu daha sonra moral yemeğinde Başkan Fikret Orman tarafından barıştırıldı. Uğur, "Derbi stresinden" derken Veli, "Olur böyle şeyler" ifadelerini kullandı.


Veli'nin Korktuğu başına geldi
Ligtv'de yayınlanan "Quiz" programına katılan Veli Kavlak "Tanıdığın en gaddar futbolcu kim?" sorusuna "Uğur Boral. Antrenmanda sinirlendiği zaman kaçacaksın. Uğur abiye gerginken yakalanmayacaksın" demişti.

nbsp;Önce kavga sonra barış! Başrolde Veli ve Uğur Boral vardı...



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...