Gökhan Töre'ye ziyaretçi akını

/ Kaynak: İHA
Gökhan Töre'ye ziyaretçi akını

SPOR Haberleri  / İHA

A Milli Takım Eski Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Gökhan Töre'yi ziyaret etti.

A Milli Takım Eski Teknik Direktörü Abdullah Avcı, sabaha karşı bir eğlence mekanında yaşanan olayda yaralanan Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre'yi ziyaret etti. nbsp;Avcı, ziyaret çıkışında kısa bir açıklama yaparak, yaralıların iyi durumda olduğunu ve geçmiş olsun dileklerini ilettiğini söyledi. Tecrübeli teknik direktör, açıklamasının ardından hastaneden ayrıldı.

GÖRGÜ TANIĞI MAHİR ASLAN KONUŞTU

Beşiktaş'lı futbolcu Gökhan Töre'nin uğradığı silahlı saldırının görgü tanığı Mahir Aslan olay anında Gökhan Töre ile birlikte olduklarını ve olayın bir maganda saldırısı olduğunu açıkladı.

Sanatçı menajerliği yaptığı söyleyen Mahir Aslan "Akşam beraber eğleniyorduk. Magandanın biri çıktı ve sağa sola ateş etti.6 kişi yaralandık. Ben taburcu oldum. Gökhan abi çok iyi şu anda hiç bir sıkıntısı yok. Biz sadece dışarı çıkıp eğlenmek istedik sadece. Olayın bizle bir alakası yok. Yan locada oldu. Bizim locamız ayrıydı. Yan locadan kurşunlar bize sekti sadece" diye konuştu.

BAKAN KILIÇ'TAN GÖKHAN TÖRE'YE GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, silahlı saldırıda yaralanan Beşiktaşlı milli futbolcu Gökhan Töre için geçmiş olsun mesajı yayımladı. Bakan Kılıç, mesajında, "Beşiktaş'ın ve milli takımımızın da futbolcusu Gökhan Töre'nin sabahın erken saatlerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandığını derin bir üzüntü ile öğrendim. Gökhan Töre'ye acil şifalar dilerim" ifadelerini kullandı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...