4 Türk devi onun peşinde!

4 Türk devi onun peşinde!

SPOR Haberleri

Lig'in 4 büyük takımı Beşiktaş, Bursaspor, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın, Sunderland ile sözleşmesi bitecek olan o yıldızın peşinde olduğu iddia edildi.

İngiltere Premier Ligi'nde Sunderland forması giyen Sebastian Larsson ile ilgili ilginç bir iddia gündeme geldi. 'Ada'nın önde gelen yayın organlarından SkySports, 28 yaşındaki oyuncunun peşinde Beşiktaş, Bursaspor, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın olduğunu belirtti.Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan İsveçli oyuncunun, kulübü ile kontrat uzatmaya yanaşmadığı ve Türkiye'den 4 büyük kulübün bunun üzerine futbolcunun peşine düştüğü kaydedildi.Sunderland'dan önce Arsenal ve Birmingham formalarını giyen sağ kanat oyuncusu, Türkiye'ye gelmesi durumunda ilk kez 'Ada' dışında bir takıma gitmiş olacak. Bu sezon Premier Lig'de 27 mücadelede forma bulan 1,78'lik futbolcu ağları sarsamazken, sadece 1 asist yaptı.
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...