İşte Prandelli'nin, Galatasaray'ı tercih etme nedeni!

İşte Prandelli'nin, Galatasaray'ı tercih etme nedeni!

SPOR Haberleri

Çizme'de sert eleştirilere maruz kalan tecrübeli çalıştırıcı, 'İstanbul'a meydan okumaya geldim. Galatasaray'da başarılı olacağım' ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde "Galatasaray'ı şampiyon yapmaya geldim" diyen Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, İtalya basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. İtalyan Milli Takımı'nı bırakıp, sarı-kırmızılıların başına gelmesinin ardından Çizme'de sert eleştirilere maruz kalan tecrübeli çalıştırıcı, "İstanbul'a meydan okumaya geldim. Galatasaray'da başarılı olacağım" ifadelerini kullandı. Prandelli, sarı-kırmızılı takıma gelişini ise şöyle anlattı: "Beni aradılar ben de onlara geri dönüş yaptım. 'Biz büyük bir kulübüz. Sizin için 8 teknik direktörü bekletiyoruz' dediler. Ve sahada olmak için fiziksel bir ihtiyaç duydum. Kabul ettim ve ayakkabılarımı giyip sahaya çıktım." İtalyan teknik adam, Dünya Kupası sonrası kendisi hakkında söylenenlere çok üzüldüğünü ifade ederek, "Yapılan saldırılar çok kişiseldi ancak ben kendimi kurban olarak görmüyorum. Bazılarını okudum ve çok kırıldım. Özellikle 'kaçtı' denmesi ile ilgili. Hayır bu kesinlikle doğru değil" şeklinde konuştu.
Futbolcularım çalışkan
Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, profesyonel bir futbol hayatı olduğunu ifade ederken, "Parma'da Parmalat iflas ettiğinde birçok kişi bırakıp gitti ve ben takımı toparlayıp beşinci yaptım. Aynı şey Floransa'da da oldu. Yine kaçmadım. Yalnız kaldım, Caliopoli sonrası ceza olmaksızın takımı ikinci yaptım" sözlerini kullandı. Tecrübeli çalıştırıcı, zaman zaman Galatasaray'ın gündemine gelen İtalya Milli Takımı'nın golcüsü Mario Balotelli'nin özünde iyi bir insan olduğunu dile getirerek, "İyi bir insan. Sorumluluk alıp, onu tek başına taşımayı da zamanla öğrenecek" dedi. Prandelli, "Yeni takımımla yola çıktık. Daha başlangıçtayız. Futbolcularım çalışkan, iyi gidiyorlar. Melo Brezilya Milli Takımı'nı hak ediyordu" ifadelerini de kullandı.
Prandelli: Ben de oruç tutacağım
Prandelli, sarı-kırmızılı takımın Avusturya'nın Windischgarsten bölgesinde yaptığı kampta önceki akşam basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Görüntü alınmamasını isteyen, samimi ve rahat tavırlarıyla dikkati çeken İtalyan çalıştırıcı, Ramazan ayı hakkında bilgi aldı ve "Sizi anlamak için son gün oruç tutacağım. Kadir Gecesi nedir? Kuran-ı Kerim'in sevabı ne kadardır? Bunları bana anlatır mısınız" diye sordu. nbsp;



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...