Ersun Yanal: Diego yılların Fenerbahçelisi gibi

/ Kaynak: İHA
Ersun Yanal: Diego yılların Fenerbahçelisi gibi

SPOR Haberleri  / İHA

Ersun Yanal, Topuk Yaylası'nda devam eden kamp çalışmalarını değerlendirirken, 'Diego yılların Fenerbahçelisi gibi' dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Topuk Yaylası'nda devam eden kamp çalışmalarını değerlendirdi.Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarını, Düzce'de bulunan Topuk Yaylası'ndaki kamp çalışmalarıyla sürdürdü. Takımını yeni sezona hazırlamak için oyuncularıyla sıkı bir kamp dönemi hazırlayan teknik direktör Ersun Yanal, antrenman bitiminde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yanal düzenlediği basın toplantısında, kamptaki çalışmalar ve oyuncuların performansı hakkında değerlendirmelerde bulundu.Kamp çalışmaları hakkında değerlendirme yapan Ersun Yanal, yeni transfer Diego'nun takıma çabuk uyum sağladığını ifade etti. Yanal, "Burada yaptığımız çalışmalar geçen yıl bıraktığımız yerden devam edecek olan takım oyunu ile ilgiliydi. Hazır olduğumuz için bu çalışmalar çok rahat oldu. Bize katılan bir oyuncu vardı. Diego yabancılık çekmedi daha önce tanıdığı arkadaşları vardı. Bizim oynadığımız oyunun ona oturacağı bir şablon var. Oda sanki bizimle uzun yıllar birlikteymiş gibi hareket ediyor. Oyuncuların hazır gelmesi kaldığımız yerden devam etmek için önemliydi."
Yanal, Diego'nun gelişinin takım üzerinde olumlu bir etki oluşturduğunu belirterek, "Diego'nun performansı takım içinde her zaman ilk üçte yer alıyor. Bunu yapmasaydı uzun süre Avrupa'da oynayamazdı. Her iki yönünü de iyi oynuyor."

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...